Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kungsportsavenyn 21

Kontor/Kontorshotell, 1 - 150 m2, Göteborg, Centrum

Join the Workspace Evolution!

CONVENDUM möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna workspace centers i bästa affärsläge. Ett medlemskap ger tillgång till samtliga enheter och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Våra workspace centers är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår.

MEMBERSHIP
Som medlemmar på CONVENDUM har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i vår Cowork Office och Lounge. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga CONVENDUMs workspace centers. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet.
Pris: 4 995 SEK/månad.

PRIVATE OFFICE
Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med högkvalitativa, ergonomiska kontorsmöbler särskilt designade för CONVENDUM. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design.
Pris: från 7 950 SEK/månad.

CONFERENCE
Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Vår konferenspersonal hjälper er att arrangera såväl små som stora konferenser, med servering av mat och dryck, allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av ert möte.
Pris: från 280 SEK/timme.

LOCATION
På Avenyn 21, mitt i Göteborgs centrum, ligger CONVENDUM. Det finns mycket goda kommunikationer i anslutning till adressen samt ett stort urval av restauranger och butiker i närheten.

BENEFITS
CONVENDUM är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin verksamhet, genom hög service i en representativ miljö. Som medlem på CONVENDUM har du bland annat tillgång till concierge, café, deli, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Paul Linderoth
0739422991
0739422991
contact@convendum.se


Kontakt

Paul Linderoth Paul Linderoth
0739422991
0739422991

contact@convendum.se

Fler lokaler för kontakt


Convendum Stockholm City AB

Läs mer om Convendum Stockholm City AB och deras 10 lediga lokaler

convendum.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 269110

Utvalda lokaler från Convendum Stockholm City AB i Centrum


Liknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning