Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Tuna Torg 3

Kontor/Kontorshotell, 30 m2, Vallentuna, Centrum

Trevlig kontorsrum i Vallentuna Centrum.
Möjlighet för dig som söker en effektiv kontorslösning!

Trevligt kontorsrum med härligt ljusinsläpp.
Effektiv kontorslösning med delad pentry, konferensrum, wc tillsammans med övriga hyresgäster. Kontorsrummet är nyrenoverat och lokalen håller genomgående hög standard.

Kommunikationer

I anslutning till Vallentuna Centrum ligger Vallentuna station som samlar både busstrafik och Roslagsbanan. Roslagsbanan trafikerar sträckan Stockholms Östra-Ormsta, Lindholmen samt Kårsta.
Från Vallentuna Centrum finns det goda bussförbindelser som går till det mindre tätorterna som Kårsta,Ekskogen och Karby/Brottby.
Buss 610 går till Danderyd sjukhus och därifrån kan man smidigt byta till tunnelbanans röda linje för vidare färd mot Stockholm.
Busslinje 524 ansluter till Upplands Väsby och till Sls pendeltåg vilket ger möjlighet att pendla till Uppsala och Arlanda.

Service

Vallentuna Centrum är ett stadscentrum med tydlig utomhuskaraktär och erbjuder boende i hela Vallentuna ett komplett handels och nöjesutbud.
I centrumet finns all tänkbar service som dagligvarubutiker som Ica, Coop, butiker, restauranger och kafer, banker och apotek.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.


Kontakta annonsör
Carl Sjöberg
08-4023482
carl.sjoberg@fastpartner.se


FastPartner ABHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning