Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Virdings Allé 32B

Kontor, 1010 m2, Uppsala, Uppsala Business Park

Välkommen till Uppsala Business Park och den här unika lokalen som ger många möjligheter. Lokalen är byggd i 2 etage med smakfull interntrappa och stora fönsterpartier med vacker utsikt. Mycket representativ lokal med stora möjligheter. Uppsala Business Park har det perfekta läget för företagare som reser mycket och vill ha närhet till Arlanda, och påfarten för E4 mot Stockholm och Gävle.

Omgivning

Området Fyrislund är beläget vid infarten till den södra delen av Uppsala. Uppsala Business Park som ofta benämns som ?Gamla Pharmacia?, då deras verksamhet länge fanns på området. Än i dag domineras Uppsala Business Park av företag inom läkemedelsbranschen, där över 2000 personer hålls sysselsatta. Uppsala Business Park har en hög säkerhetsnivå med bemannad vakt, rondering och besöksregistrering.

Planlösning

Lokalen är byggt i 2 etage med en fin interntrappa som binder ihop våningsplanen. I anslutning till det övre planet finns en trappa upp till entresolplan, med stora fönsterpartier och magnifik vy. Detta utrymme är mycket representativt och passar som mötesrum eller liknande. I dagsläget har lokalen enskilda rum och stora öppna ytor med kök, sittplatser, wc och mötesrum. Lokalen kan anpassas efter hyresgästens verksamhet och behov.

Kommunikationer

Läget på Uppsala Business Park är mycket bra med bilinfarter direkt från E4, Tycho Hedéns väg och Kungsängsleden. Flertalet bussar mot Uppsala centrum, Enköping och Storvreta trafikerar området. Vid södra infartsparkeringen finns även buss 801 mot Arlanda. Ni når Arlanda med bil på bara 20 minuter. Även cykelvägarna är väl utbyggda till området och det finns cykelparkering.

Service

Det finns ett stort serviceutbud inom området på Uppsala Business Park, såsom konferensanläggning, lunchrestaurang, grafisk butik, gym, massage, förskola samt företagshälsovård. I direkt anslutning finns dessutom IKEA, Bauhaus, Burger King samt trädgårdsbutiker. Vi utvecklar ständigt vår service för att våra hyresgäster ska kunna driva sin verksamhet på Uppsala Business Park. Idag har vi utarbetade koncept inom IT, datakommunikation och säkerhet.


Kontakta annonsör
Kicki Werdenberg
010-482 72 58
kicki.werdenberg@klovern.se


Kontakt

Kicki Werdenberg Kicki Werdenberg
010-482 72 58

kicki.werdenberg@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 304 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 288812

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Uppsala Business ParkLiknande lediga lokaler i Uppsala Business Park

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning