Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Ulls väg 24A

Kontor/Kontorshotell, 15 - 127 m2, Uppsala, Ultuna

Små kontorsytor ca 15-127 kvm för dig som vill bli en del av innovationskulturen i Green Innovation Park!

Nyrenoverade kontorsytor från ca 15-127 m² för "office-medlemmar" i Green innovation Park.

I lokalerbjudandet ingår gemensamma funktioner såsom mötesrum, pentry, kaffemaskin, toaletter och uteplats. Du hyr ditt eget kontor och har utöver det tillgång till allt vad Green Innovation park har att erbjuda i Växthuset genom "officemedlemskapet", se mer här: https://www.greeninnovationpark.se/bli-medlem/

I Green Innovation Park samlas akademi, industri, näringsliv, studenter och kreativa frilansare. Atmosfären är inspirerande och inkluderande, en levande miljö för nätverkande workshops, events och utveckling av idéer, men styrkan sitter i medlemmarna. Medlemmarna delar erfarenheter, drar nytta av varandra och bidrar till varandras resultat - och en hållbar framtid!I

Här får du ta del av en innovationskultur som stimulerar samarbete, nytänkande och experimentlust. Förlägg dina möten i något av alla inspirerande rum och hyr in dig i SLU:s angränsande toppmoderna forskningsinfrastrukturer. Med Green Innovation Park har vi skapat en unik miljö med de bästa förutsättningarna för att du och andra nyfikna individer ska mötas och inspirera varandra till samarbeten och nya hållbara innovationer!

Omgivning

Tänk dig en plats där du kan utveckla dina idéer och knyta kontakter med andra som också vill samverka och bidra till en hållbar framtid. En plats där människor, akademi och näringsliv drar nytta av varandra och blir ännu mer framgångsrika. Välkommen till Green Innovation Park!

Som medlem i Green Innovation Park blir du en del av vår innovationskultur med forskare, studenter, företag och entreprenörer. Här finns något som passar alla. De olika medlemserbjudandena finns i bifogad PDF.

Green Innovation Park ligger på SLUs campusområden i Uppsala och Alnarp. Vi attraherar nyfikna människor och erbjuder en innovationskultur där människor och företag förväntas skapa innovationer för en hållbar framtid.

Med ena benet i akademin och det andra i företagsvärlden vill vi skapa de bästa förutsättningarna för olika kompetenser att mötas och stimulera varandra till nya upptäckter och samarbeten.

Green Innovation Park är en gemensam satsning mellan Sveriges lantbruksuniversitet och fastighetsbolaget Akademiska Hus med stöd från Region Uppsala, Uppsala kommun, Lomma kommun och Europeiska Unionen.

Hela campus Ultuna omges av en fantastisk naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till åriket, perfekt för rekreation. 2018 tilldelades Ultuna för andra året i rad den prestigefulla Gren Flag Award för de vackra utemiljöerna och förvaltningen av densamma.

Planlösning

Planlösningen består av en gemensam entré med toaletter och mötesrum. Just nu finns två kontorsrum om 15 kvm lediga (går även att hyras tillsammans, dvs 30 m²) och en kontorsyta på 127 m².

Kommunikationer

Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se.

En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna.

På ca 10 minuter tar du dig med bil från de centrala delarna av Uppsala.

Uppsala kommun planerar för att bygga ut ett effektivt transportsystem med kopplingar till södra staden. I dessa planer finns en spårvägslinje som binder ihop stadens södra delar med centrum och även en länk över Fyrisån som gör att kommunikationer från E4 och Stockholmstågen blir enklare.

Service

På området finns gott om service såsom restaurang, caféer, foodtrucks, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc. På pågår en omfattande utbyggnad av bostäder i området.


Kontakta annonsör
Anna Mård
070-6283216
anna.mard@akademiskahus.se


Utvalda lokaler från Akademiska Hus Uppsala AB i UltunaLiknande lediga lokaler i Ultuna


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning