Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Stationsgatan

Kontor, 350 m2, Uppsala, Centrum

Juvelen mitt i Uppsala en av världens mest hållbara byggnader. Kontoret här kommer att erbjuda det bästa för ditt företag. Du hittar information här samt på www.juvelenuppsala.se.

Omgivning

Juvelen kommer att erbjuda ditt företag en bättre arbetsplats med bättre arbetsmiljö vilket bevisligen ökar produktiviteten, kreativitet och minskar sjukfrånvaro. Enkelt uttryckt - får företagets personal att trivas och må bättre. En attraktiv fastighet med en av de bästa kontorsmiljöerna du kan tänka dig är fördelaktigt i konkurrensen om talangerna. Vi berättar gärna mer vad det innebär för dig och ditt företag.

Att säga att Juvelen tänjer på gränserna på hur hållbar en kontorsbyggnad kan vara är ingen överdrift. Byggnaden kommer att bli ett noll-energihus som med hjälp av solceller och vindkraft kommer att producera lika mycket energi som byggnaden använder. Ett eget patenterat system för kylning bidrar också till en minskad energianvändning. Ambitionen är att skapa ett attraktivt designat hus som samtidigt är energisnålt, har god inomhusmiljö och innehåller sunda material. Ett hus unikt i sitt slag. Nämnde vi även att den har den bästa energiklassningen som finns nämligen LEED Platinum. Du kan läsa mer om energiklassningen och Deep Green Cooling i pdf dokumenten du finner härintill.

Planlösning

De fem översta våningarna består av kontorsplan som kan indelas i mindre eller större kontor för att kunna attrahera hyresgäster med olika verksamhetstyper och av varierande storlek. Juvelen inrymmer allt från internationella huvudkontor till mindre lokala verksamheter. Varje kontorsplan uppgår till 1400 kvm och för att nå en så stor flexibilitet som möjligt placeras trapphuset i byggnadens mitt vilket gör att varje våningsplan enkelt kan indelas i flera kontor. Takvåningen på plan 5 är på imponerande 1800 kvm med en spännande entresol och sin generösa och varierande takhöjd, där byggnadens spännande takform får sätta en tydlig och intressant prägel på lokalerna, skapar kontorsytor utöver det vanliga med fantastiska utblickar över Uppsala.

Hela bottenvåningen med entréer är öppen och inbjudande. Här planeras för en restaurang/café och någon form av butik med tillhörande uteservering.

Under torgets södra del placeras en inomhuscykelparkering som nås dels via Strandbogatan dels via den representativa entrén till fastigheten i anslutning till perrongen. Cykelparkeringen sitter ihop med cyklisternas omklädningsrum, förvaring samt byggnadens eventuella gym. Parkering för bilar finns intill i varmgarage Trappan som länkar torget med Strandbodgatan får sin förlängning in i byggnaden vilket ger ett luftigt souterrängplan åt Strandbodgatan / Stationsgatan. Hissar, både utom- och inomhus, kompletterar trappan.

Kommunikationer

Utmärkt kommunikationsläge invid resecentrum Uppsala med Arlanda på 19 minuter. Kista (Helenelund) 41 minuter. Solna/Friends arena 45 minuter. Stockholm central 38 minuter. Gävle 70 minuter. Sala 40 minuter.

Service

Hälsosam och god mat, butik, juicebar och träning är nyckelord vi jobbar på att kunna erbjuda. Vi tittar även på konferensmöjligheter och en större välkomnande bemannad reception med service i världsklass.


Kontakta annonsör
James Mehks
761750041
761750041
james.mehks@baltazar.se


Utvalda lokaler från Skanska Fastigheter Stockholm i Centrum

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning