Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Salagatan 18 A

Kontor, 14 m2, Uppsala

Ett medlemskap. En möteplats. Ett flexibelt kontorskoncept för entreprenörer, små företag och digitala nomader. Här finns kontorsrum för 1-5 personer, möjlighet att sitta vid arbetsplats i öppet kontorslandskap eller i loungemiljö. Kontorshotellet plan4 erbjuder rum att utvecklas i. Här kan du välja mellan olika alternativ;

Eget kontor – Ett yteffektivt och toppmodernt inrett kontor där du har tillgång till all tänkbar service, men ändå kan stänga din dörr. För 1-5 personer.

Arbetsplats – En arbetsplats i öppet kontorslandskap för dig som gillar när det rör på sig. Här arbetar du i vimlet men har all tänkbar bekvämlighet som en ergonomiskt utformad arbetsplats kräver.

Lounge – En inspirerande och flexibel arbetsmiljö där du kan landa i en skön soffa mellan möten. Här kan du avnjuta en kopp kaffe och kolla dina mail, språka med kollegor och kunder eller bara pausa en stund.

Du väljer själv vilken servicenivå du vill ha kopplad till ditt medlemskap;

SMALL – Receptionist ouch bokningsservice. Cykelpool. Post- och budservice. Städning. Teknisk support. Frukt och kaffe/te.

MEDIUM (utöver utbudet i Small) – Mötesrum (10 mötestillfällen/månad).

LARGE (utöver utbudet i Small och Medium) – Fri tillgång till mötesrum och bilpool. Bilvårds- och massageabonnemang.


Kontakta annonsör
Ahmanda Kastenholm
018562931
ahmanda.kastenholm@ihus.nu


Utvalda lokaler från AB Uppsala Kommuns Industrihus


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning