Östra Ågatan 85

Kontor, 50 - 600 m2, Uppsala, Centrum

En robust ärlighet präglar uttrycket i lokalerna där tegel, betong, stål och metall är en del av inredningen.
Tiden från när maskinerna stod på plats och industrin var i full blom gör sig tydligt påmind i denna rationella byggnad från tidigt 40-tal. Här finns plats för det lilla företaget som vill dela pentry med andra och det större bolaget som behöver ett helt våningsplan, gemensamt för alla är värdet i att vara en del av ett sammanhang.

I lokalen finns rum för mindre möten och enskilda samtal medan större mötesrum samnyttjas med grannarna i entréplan på Spegelkvarnen. Här får du även hjälp av receptionisten, använder något av konferensrummen eller fastnar i ett spontant möte. Här bjuds du från tid till annan på ny kunskap och inspiration genom föredrag och kulturella inslag. Det här är en plats där nya idéer väcks och framtida affärer uppstår. Tillträde 2026.

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarteret Ångqvarn sätts åter på kartan och blir en plats för pulserande stadsliv med kultur, restaurang och caféer. I direkt anslutning flyter Fyrisån med sitt fina promenadstråk, löpspår och utegym. Mitt emot Kvarteret Ångqvarn är Stadsträdgården med Parksnäckan och Uppsalas hemmaarena för Sirius fotboll och bandy.

Närservice

Restaurang med tillhörande uteservering i entrén. I Spegelkvarnen bredvid finns reception med full service för våra hyresgäster. I kvarteren intill planeras för mer service och butiker.

Kommunikationer


Kontoret ligger i Uppsala Citys södra del. 10 min till centralstationen med täta buss- och tågförbindelser. Utanför dörren går Fyrisån med fina cykel och promenadstråk. I kvarteret parkerar du enkelt din cykel och i intilliggande kvarter kommer bilpool att finnas.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Ångqvarn

Våningsplan

8

Planlösning

Tiden från industrin gör sig påmind. Istället för att laga och slätstryka låter vi robustheten bestå och istället adderar funktioner och andra material för att nå hög standard och skapa ombonade ytor. Oputsade väggar eller synligt stål är naturliga inslag.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Eva Troell
070-861 13 30
eva.troell@al.se


Kontakt

Eva Troell
Eva Troell
070-861 13 30

eva.troell@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 86 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319750

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum