Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Dragarbrunnsgatan 45

Kontor, 249 m2, Uppsala, Forumkvarteret

Vår ambition med Forumkvarteret är att skapa ett urbant innerstadskvarter med ett starkt utbud av handel, restauranger och caféer kombinerat med attraktiva kontorsmiljöer. Detta kontor får en unik utformning med möjlighet till direkt access med rulltrappa till Forumgallerian, samt med inomhusbalkonger med utsikt över flödet och pulsen i Forumgallerian.

Omgivning

Mycket centralt beläget kontor i ett av Uppsalas bästa lägen, med ingång från Dragarbrunnsgatan och Forumgallerian. Fastigheten är belägen mellan Dragarbrunnsgatan och Kungsängsgatan. Närhet till gågatan och promenadstråk längs Fyrisån.

Planlösning

Öppen och ljus lokal som går att utföra mellan ca 200-1900 kvm beroende på indelning. Lokalen har en unik utformning med möjlighet till direkt access med rulltrappa till Forumgallerian, samt med inomhusbalkonger med utsikt över flödet och pulsen i Forumgallerian.

Kommunikationer

Mitt i centrala Uppsala, endast ett stenkast från Uppsalas centralstation. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter och kommunalt finns frekventa avgångar varje dag för både SJ-trafik och pendeltåg till Uppsala centrum.

Service

Här finns närhet till all typ av service; gym, restauranger, kommunikationer och shopping. Enkelt att uträtta ärenden på lunchen eller ta en AW med kollegorna.


Kontakta annonsör
Claes du Rietz
0703-39 01 01
claes.durietz@maklarhuset.se


Kontakt

Claes du Rietz Claes du Rietz
0703-39 01 01

claes.durietz@maklarhuset.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 42 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 290964

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Forumkvarteret


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning