Bredgränd 6

Kontor, 363 m2, Uppsala, Centrum

I en av Uppsala mest centrala kontorsbyggnader finns denna lokal. Lokalen är av industriell karaktär med fina materialval och hög standard.
Med entré från gallerian ges fin visibilitet och en välkomnande foajé på kontoret med plats för mottagande och spontana möten. Väl tilltagna ytor för både fokusarbete och i öppet landskap liksom med mötesrum i varierande storlek. Skissen visar ett förslag på utformning men då vissa delar inte är gjorda finns bra möjligheter att påverka utformningen. Lugnt och tryggt kontor med citys puls utanför dörren. Ett kvarter som lever dygnets alla timmar genom bostäder, kontor, handel och restauranger. Som kontorshyresgäst har du tillgång till den gemensamma terrassen och innergården, som inbjuder till möten, luncher etc. Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bl.a. modern teknik för ventilation och kyla. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Omgivning

Omgivning/natur

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga uteserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Närservice

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och sju restauranger och caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Kommunikationer


Kontoret ligger centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Dragarbrunn 272

Våningsplan

4

Planlösning

Hög standard och fina materialval. Mattlackad ekparkett, glaspartier med svart spröjs, betongmålade väggar och varm, petroleum i pentryt. Planlösningen är öppen och taket har synliga installationer. Helkaklade toaletter i mörk ton.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Mikael Wessblad
072-518 17 50
mikael.wessblad@al.se


Kontakt

Mikael Wessblad
Mikael Wessblad
072-518 17 50

mikael.wessblad@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 120 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 322639

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum