Bredgränd 6

Kontor, 445 m2, Uppsala, Forumkvarteret

I en av Uppsala mest centrala kontorsbyggnader finns möjlighet att utforma lokalen efter behov.

Lokal för er som önskar utmärkt synlighet. Med en välkomnande entré, mitt för Forumkvarterets entré, ges ni stor synlighet för gallerians alla besökare. I lokalens foajé välkomnas era besökare i en trevlig lounge med närhet till konferensrum. Längre in i lokalen eller via någon av entréerna från Bredgränd kan medarbetarna arbeta i lugn och ro i det aktivitetsbaserade och mer privata delarna.

Omgivning

Omgivning/natur

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga utomhusserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Närservice

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Kommunikationer


Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Dragarbrunn 272

Våningsplan

1

Planlösning

Lokalen ligger i ett läge i fastigheten som möjliggör annan utformning än ritningen visar och tillträdande hyresgäst har goda möjligheter att påverka utformningen. Möjligheterna är många.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Eva Troell
070-861 13 30
eva.troell@al.se

Kontakt

Eva Troell
Eva Troell
070-861 13 30

eva.troell@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 83 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309403

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Forumkvarteret