Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Arrheniusplan 12

Kontor, 70 - 510 m2, Uppsala, Ultuna

Lokaler för kontor/utbildning från ca 70 m²- 510 m² belägna i hjärtat av Ultunas natursköna rekreationsmiljö intill SLU och Green Innovation Park.

"Dekanhuset" uppfördes 1942 och har tidigare använts som institutionsbyggnad och bibliotek. Idag hyrs huset huvudsakligen ut som kontor i varierande storlekar med nya ytskikt och del i gemensamma funktioner som pentry, toaletter, dusch och kaffemaskin.

På plan 3 finns även en öppen yta/sal om ca 72 m² som kan hyras ut till utbildningsverksamhet.

För den som vill bli en del av innovationskulturen i Green Innovation Park finns möjlighet att teckna olika former av medlemskap, se länk: https://www.greeninnovationpark.se/bli-medlem/

I Green Innovation Park får du ta del av en innovationskultur som stimulerar samarbete, nytänkande och experimentlust. Förlägg dina möten i något av all inspirerande rum och hyr in dig i SLU:s angränsande toppmoderna forskningsinfrastrukturer. Med Green Innovation Park har vi skapat en unik miljö med de bästa förutsättningarna för att du och andra nyfikna individer ska mötas och inspirera varandra till samarbeten och nya hållbara innovationer!

Omgivning

Hela campus Ultuna omges av en fantastisk naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till åriket, perfekt för rekreation. 2018 tilldelades Ultuna för andra året i rad den prestigefulla Gren Flag Award för de vackra utemiljöerna och förvaltningen av densamma.

Planlösning

Rumsindelad planlösning med kontorsrum i varierande storlekar.

Kommunikationer

Busshållsplats direkt utanför. Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se.

En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna.

På ca 10 minuter tar du dig med bil från de centrala delarna av Uppsala.

Service

På området finns gott om service såsom restaurang, caféer, foodtrucks, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc. Det pågår en omfattande utbyggnad av bostäder i området.


Kontakta annonsör
Anna Mård
070-6283216
anna.mard@akademiskahus.se


Utvalda lokaler från Akademiska Hus Uppsala AB i UltunaLiknande lediga lokaler i Ultuna


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning