Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Norra Drottningatan 5, 7

Kontor, 276 m2, Uddevalla

Fina kontorsytor i centrala Uddevalla.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i Uddevalla centrum med gångavstånd till buss- och tågstation.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig fram med allmänna kommunikationsmedel i Uddevalla. Västtrafik har busslinjer som täcker in praktiskt taget hela tätorten.Från Uddevalla är det lätt att ta sig till storstäder som Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Till Göteborg finns en förbindelse i timman med buss eller tåg, till Oslo tar man sig lätt med E6-Expressen som passerar flera gånger per dag. Även till Köpenhamn finns flera avgångar per dag. Uddevalla har en X 2000 förbindelse direkt Stockholm vilket innebär att du åker till huvudstaden på lite drygt tre och en halv timma och även kan ta dig hem samma dag. Det går också att flyga direkt till Arlanda eller Bromma från Fyrstadsregionens egen flygplats Malöga, som ligger strax utanför Trollhättan, ca tre mil från Uddevalla.
Att köra bil på Europaväg 6 (E6) från Göteborg till Uddevalla tar ungefär en timma och från Oslo tar det ca två timmar. Det tar mindre än en halvtimma till de närbelägna städerna i området.

Service

Uddevalla centrum erbjuder ett stort utbud av restauranger, pubar och cafeér i olika prisklasser. Här finns också all annan service så som post, bank, klädesaffärer o dyl.


Kontakta annonsör
Kicki Grönlund
031-755 56 44
kicki.gronlund@kungsleden.se


Kungsleden Fastighets AB

Liknande lediga lokaler

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning