Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Fiskargatan 9

Kontor, 121 m2, Trosa

Kontor eller övernattningslägenhet med stor balkong ovanpå Trosa sjökrog i Trosa hamn.

Fräsch kontorslokal med övernattningsmöjligheter och ett attraktivt läge I Hamngården, ovanpå populära Trosa sjökrog i Trosa Hamn. Lokalen är i ett mycket gott skick med vitmålade väggar och genomgående parkett i alla rum. Lokalen har fönster i tre väderstreck, och en stor balkong i söderläge, som vetter mot den mysiga innergården.

Lokalen har ingång från gatan, strax intill sjökrogen, varifrån en trappa leder upp till lokalerna. I trappan finns en trapphiss monterad, vilket gör lokalerna tillgängliga även för funktionshindrade.

Detta är med andra ord ett ypperligt tillfälle att etablera sin verksamhet i ett av Trosas finaste lägen, så tveka därför inte att kontakta oss om du vill boka en visning eller veta mer om lokalerna.

Omgivning

Trosa hamn är ett mycket vackert och pittoreskt område där den småskaliga bebyggelsen består av bostäder som varvas med hamnbodar, små butiker, restauranger och kaféer, det populära Bomans Hotell samt en gästhamn som gör Trosa hamn till en livlig mötesplats under sommarmånaderna.

Planlösning

Lokalen består av sex kontorsrum i olika storlekar som ligger runt en större öppen yta, vid vilken det finns ett mindre pentry, WC, samt ett stort förrådsrum. Till lokalen hör även en stor balkong, i söderläge, som ligger ovanför Hamngårdens mysiga innergård med bl.a. Trosa sjökrogs uteservering samt flera butiker.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer

Bil Genom läget i Trosa hamn är det både enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten, då den ligger alldeles nära Högbergsgatan (väg 218), som löper som en pulsåder från hamnen till Trosas norra delar.

Buss Endast ca 150 meter från fastigheten finns Trosa hamns busshållplats som trafikeras av linjerna 802 (Trosa-Vagnhärad-Södertälje), 550 & 805 (Trosa-Vagnhärad) samt Trosabussen som går mellan Stockholm och Trosa.

Service

I Hamngården och de omgivande kvarteren runt Fiskargatan finns flera populära restauranger såsom Fina Fisken och Trosa Sjökrog, små butiker och hamnbodar som är välfrekventerade under sommarmånaderna samt det populära Bomans Hotell. I centrala Trosa finns även gott om service i form av bl.a. butiker, banker, apotek, mäklare, hotell, pensionat och vandrarhem, restauranger och kaféer m.m. Staden är ett populärt utflyktsmål och sommartid kommer många turister, varför besöksnäringen är väl utvecklad i kommunen.

Kontakta annonsör
Hannah Eriksson

hannah.eriksson@nordicpm.se


Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning