Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Ynglingagatan 16

Kontor, 9 - 40 m2, Stockholm, Vasastan

Här har du möjlighet att hyra ett rum på 9 kvm eller flera rum i fil för det mindre företaget. Kontoret finns på Ynglingagatan 16 med buss 2 precis utanför. Kontoret i sig har bra ljusinsläpp. Det finns ett stort konferensrum/sal för en större sittning som går att möblera om. Men även två mindre konferensrum för 4 personer vardera, ett är möblerat med konferensbord och det andra är ett samtalsrum med sköna fåtöljer. Två mindre toaletter och en större handikapptoalett med dusch. Tillgång till skrivare/kopiator, kaffe/te, Wi-FI, Internet, kök/pentry som har gott om utrymme, möblerat, förrådsutrymme, el, larm, posthantering. Handikappanpassat! Man har även tillgång till kontoret 24/7.

Omgivning

I området finns all typ av tänkbar service, matbutiker, caféer, restauranger, post och bank. Restaurang Retro rakt över gatan i Wenner-Gren Center med lunch, festvåning och konferensanläggning. Shopping gör du vid Odenplan som du når efter en liten promenad. Det finns även gym i närheten eller varför inte en promenad eller joggingtur i Hagaparken.

Övrigt

I garaget finns ett låst rum för cyklar med gör-det-själv-service. I cykelrummet kan du parkera, tvätta, serva och utföra enklarare reparation av din cykel.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Wetterstrand
0707-696906
hanna@newproperty.se


Kontakt

Hanna Wetterstrand Hanna Wetterstrand
0707-696906

hanna@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 147 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 284188

Utvalda lokaler från New Property Group AB i Vasastan


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning