Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Warfvinges väg 30-32

Kontor, 660 m2, Stockholm, Kungsholmen

Fint kontor med blandad planlösning. Mycket yteffektiv lokal med plats för ca 65 arbetsplatser. Lokalen har många fönster och fina glaspartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Tunnelbanan runt hörnet.

Omgivning

I Stadshagen är det närhet till allt; strandpromenader, restauranger, galleria och grönområden. Området har genomgått en stor förvandling med nybyggnationer av bostäder, kontor, service etc och Stadshagen fortsätter expandera.

Planlösning

Blandad planlösning med ett stort och trevligt pentry/paus. I lokalen finns 6 WC och 2 duschar. Lokalen har två entréer samt en lasthiss som också går upp till våningsplanet.
Idag är detta en del av en lokal om sammanlagt ca 1170 kvm i två plan med interntrappa men lokalen kan delas ner till 660 kvm resp 510 kvm.

Kommunikationer

Endast ca 100 meter till Stadshagens tunnelbanestation (blå linje) varifrån du snabbt tar dig till Centralen. Busslinjerna 49 och 56 passerar i närheten. Till Fridhemsplan är det gångavstånd och därifrån kan du ta flertalet bussar samt tunnelbanas gröna och blå linje. Det är även bekvämt att ta sig med bil till fastigheten då E4/E20 passerar i närheten.

Service

Lindhagenhuset ligger endast några minuters promenad från lokalen. I Lindhagenshuset finns ICA Maxi, systembolag, apotek samt butiker och restauranger. I området kring fastigheten finns många trevliga restauranger. Fridhemsplan med dess breda serviceutbud nås på gångavstånd.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 288468
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning