Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Warfvinges väg 30-32

Kontor, 510 - 1170 m2, Stockholm, Kungsholmen

Trevlig och mycket yteffektiv kontorslokal med blandad planlösning. Precis intill tunnelbanan i expanderande Stadshagen ligger denna fin lokal om sammanlagt ca 1170 kvm i två plan med interntrappa. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp via många fönster och en generös takhöjd. Egen terrass går att tillskapa.

Omgivning

I Stadshagen är det närhet till allt; strandpromenader, restauranger, galleria och grönområden. Området har genomgått en stor förvandling med nybyggnationer av bostäder, kontor, service etc och Stadshagen fortsätter expandera.

Planlösning

Lokalen är uppdelad i två plan med en interntrappa. Lokalen på plan 1 tr är ca 510 kvm och lokalen på plan 2 tr är ca 660 kvm. Blandad planlösning med ett stort och trevligt pentry/paus. I lokalen finns 9 WC och 4 duschar. Lokalen har två entréer på vardera våningsplan samt en lasthiss som också går upp till båda våningsplanen.

Kommunikationer

Endast ca 100 meter till Stadshagens tunnelbanestation (blå linje) varifrån du snabbt tar dig till Centralen. Busslinjerna 49 och 56 passerar i närheten. Till Fridhemsplan är det gångavstånd och därifrån kan du ta flertalet bussar samt tunnelbanas gröna och blå linje. Det är även bekvämt att ta sig med bil till fastigheten då E4/E20 passerar i närheten.

Service

Lindhagenhuset ligger endast några minuters promenad från lokalen. I Lindhagenshuset finns ICA Maxi, systembolag, apotek samt butiker och restauranger. I området kring fastigheten finns många trevliga restauranger. Fridhemsplan med dess breda serviceutbud nås på gångavstånd.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 288467

Liknande lediga lokaler i KungsholmenHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning