Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Wallingatan 2

Kontor, 297 m2, Stockholm, City

Välkommen till Westmanska Palatset. Här får du kombinationen av Stockholms citypuls, nära till kommunikationer och restauranger.I Westmanska Palatset välkomnas du av en representativ entré med gemensam reception samt en modern konferensanläggning med hörsal för upp till 140 personer och konferensrum i olika storlekar. Det finns även en restaurang i huset, Westmanska, som serverar välkomponerad dagens lunch, affärslunch och middagar. Som hyresgäst har man också tillgång till två charmiga innergårdar. Kontorslokalen om 297 kvm har en egen välkomnande entré från en av innergårdarna. Det finns åtta kontorsrum för 2-4 personer, 2-3 konferensrum samt nytt välutrustat och modernt pentry. Två wc samt dusch. Lokalen har nya ytskikt med bl.a. ny modern textilmatta. Välkommen på visning!

126 225 kr per månad exkl tillägg

Kommunikationer

Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besök www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Wallingatan och Olof Palmes gata.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marie Meyer

076-894 45 03
marie.meyer@vasakronan.se


Kontakt

Marie Meyer Marie Meyer

076-894 45 03

marie.meyer@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 171 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 293318

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning