Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Wallingatan 12

Kontor, 180 m2, Stockholm, City

Endast 50 meter från Drottninggatan ligger denna fina lokal med många stora rum och plats för upp till ca 15 medarbetare. Lokalen består av många större rum med generös takhöjd och bra ljusinsläpp. Ett flertal av rummen har väldigt fina kakelugnar. Bra planering av lokalen med möjlighet till en yteffektiv mottagningsdel samt konferensrum i olika storlekar i närheten av entrén. Totalt finns två toaletter samt ett städutrymme. I den inre delen finns kök med generös tillhörande matplats. Lokalen kommer att renoveras i samråd och enligt hyresgästens önskemål. Tillträde eller enligt överenskommelse. Nytt förstahandsavtal på 3 år.

Omgivning

Fastigheten ligger precis intill korsningen Drottninggatan/Wallingatan som då inkluderar ett gott utbud av restauranger och butiker. Lugnt läge med bra kommunikationer till tåg och tunnelbana, närmaste t-bana är Hötorget, en kort promenad bort och även T-centralen med bussar och fjärrtåg.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Gustav Hellströmer
0709-634671
gustav@newproperty.se


Kontakt

Gustav Hellströmer Gustav Hellströmer
0709-634671

gustav@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 113 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 294255

Utvalda lokaler från New Property Group AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning