Vretenvägen 6

Kontor, 236 m2, Stockholm, Solna

Flexibel lokal med närhet till härliga promenadstråk vid Bällstaån.

Flexibel lokal i Solna strand med närhet till fina promenadstråk vid Bällstaån.

Omgivning

Solna strand är strategiskt företagsområde med bra kommunikationer. Både närhet till handel och övrigt serviceutbud samt sköna promenadstråk utefter vattnet gör läget mycket behagligt.

Planlösning

Lokal med generösa ytor och stora ljusinsläpp belägen i attraktivt läge i Solna strand. Lokalen som ligger i bottenvåningen erbjuder högt i tak med ett bekvämt pausrum för återhämtning och egen entré till huset.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationsmöjligheter med Vretens tunnelbanestation endast någon minut bort. Sundbybergs pendeltågsstation nås med ca 10 minuters promenad och ett flertal busslinjer trafikerar området. För den som väljer bilen nås enkelt Huvudsta- och Frösundaleden som ansluter till E4 och E18.

Service

Flera lunchrestauranger, ett bageri, Pressbyrån och bensinmack finns i området. En restaurang och en sushibutik finns mitt emot fastigheten. Träningsmöjligheter finns i fastigheten. Övrigt serviceutbud i form av handel, apotek och bankkontor finns på bekvämt gångavstånd i Sundbybergs Centrum. Även Solna Centrum nås enkelt.

15752

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Anneli Aspe
0739-16 10 80
anneli.aspe@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Solna

Liknande lediga lokaler i Solna