Vretenvägen 13

Kontor, 382 m2, Stockholm, Solna

Fin lokal nära tunnelbana.

Omgivning

Solna Strand är ett strategiskt företagsområde med bra kommunikationsmöjligheter och närhet till grönområden vid vattnet.

Planlösning

Fin och effektiv kontorslokal med rumslösningar i olika storlekar. Ett ljust kontor med glaspartier ut mot korridor. Ett stort mötesrum och två mindre.

Kommunikationer

Endast någon minuts promenad till Vretens tunnelbanestation där blå linje trafikerar. Ett flertal busslinjer passerar området och till Sundbybergs pendeltågstation tar det inte mer än 10 minuter att promenera. Sommartid trafikerar även en pendelbåt sträckan Solna Strand-Alvik-Lilla Essingen-Innerstan som ett trevligt komplement. För bilburna tar man sig enkelt ut på Huvudstaleden och E4/E20.

Service

I området finns några lunchrestauranger, varav en mycket trevlig är belägen i huset, samt pressbyrå, bageri och en bensinmack. På bekvämt avstånd ligger Sundbybergs och Solna Centrum där all övrig service står att finna.

Övrigt

Fin och ljus lokal.

15752

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Anneli Aspe
0739-16 10 80
anneli.aspe@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Solna

Liknande lediga lokaler i Solna