Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Vretenvägen 13

Kontor/Lager, 234 m2, Stockholm, Solna

Välplanerad och fräsch lokal i bästa läget i Solna strand.

Omgivning

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar.
Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Planlösning

Lokalen har öppen planlösning för 14 arbetsplatser samt några mötes- och samtalsrum. Mycket bra skick, bara att flytta in.
I denna fastighet har man tillgång till möblerad innergård, nyrenoverad dusch och omklädningsrum samt en av områdets mest populära restauranger Villa Wera.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter!
Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området.
Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sunbybergs station som nås på tio minuter.
Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4an. Till Stockholm city tar det drygt tiominuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme.
Cykel och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behändigt promenadavstånd.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Annelie Liljeqvist
070-591 93 82
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i SolnaLiknande lediga lokaler i Solna

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning