Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Virkesvägen 12

Kontor, 12 - 100 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

Här välkomnas du av en ljus och representativ entré med receptionsdisk och lounge med direkt access via hiss som går rakt upp i lokalen. Här finns plats för väntande besökare att slå sig ner.
De ytor som är aktuella för uthyrning är:
Öppna ytan – tillgänglig nu (4 pers)
Samtliga kontorsrum och kontorsplatser är möblerade med elektriskt höj- och sänkbara skrivbord och ergonomiska kontorsstolar. Samtliga möbler av exklusiv kvalitet.
Gemensamhetsytor: Lokalen har en stor, härlig terrass med utsikt mot Södermalm. Hyresgästen får tillgång till ett stort öppet pentry med ca 20 matplatser. Här finns också trevliga ytor för informella mindre möten. Pentryt är utrustat med två microvågsugnar, kyl och frys i fullstor storlek samt två diskmaskiner. Lokalen har två mötesrum med plats för ca 4 pers i varje samt ett stort konferensrum med plats för ca 14 pers som får nyttjas. Lokalen är utrustad med totalt fyra trevligt inredda wc, varav en är rwc. Det finns också städförråd, två duschar och bastu.
Lokalen är luftig och ljus med en modern industriell karaktär så som generös takhöjd, synliga betong takbalkar och installationer. Lokalen har genomgående ljusa ytskikt, bra belysning och god ventilation vilket gör detta till en trevlig arbetsmiljö där personalen trivs.
Säkerhet: Bra skalskydd med gallergrind, larm kopplat till bevakningsföretag, kameraövervakning och passersystem 24h/dygn.
Bredband: Wi-Fi samt indraget fiber.
I hyran ingår kaffe/te, värme, vatten, el, allmänt Wi-Fi, städning och sophantering. Tillgång till bokningsbara mötes- och konferensrum och användning av skrivare, scanner och kopiator. Finns även möjlighet att hyra plats i kylt serverrum och få sitt företagsnamn på skylt ut mot gatan, i trapphuset och i hissen. I mån av plats kan det även vara möjligt att få en egen brevlåda.

Omgivning

Hammarby Sjöstad är ett fantastiskt val för dig som vill sitta i ett trendigt område med servicenivå i klass med innerstaden. Bra kommunikationer med tvärbana, buss och båt, lättillgängligt med bil och närhet till både grönområden och vatten. Många projekt pågår och området expanderar med ca 1 300 nya bostäder och ca 150 000 kvm kontorsyta vilket motsvarar ca 10 000 kontorsplatser. Även projektet för tunnelbana mot Nacka är påbörjat och beräknas vara klart under 2025, där en station kommer att bli Hammarby Kanal.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda med närhet till både tvärbanan och bussar samt Lumabryggan där båtar till Henriksdalsbryggan och Sofia avgår samt även M/S Emelie som tar dig till/från Nybrokajen. Fastigheten är även lättillgänglig för den bilburna med närheten till Södra länkens påfart som ansluter till Värmdöleden och Nynäsvägen.

Service

Här hittar ni ett brett utbud av både restauranger och caféer. Några exempel är Eatery Luma, Niclas & Friends, Tezukuri Sushi och Finefood. För den träningsglade finns flera olika gym (Sats, Nordic Wellness, Fitness24Seven och Puls & Träning). Ni hittar även Ica, Konsum, blombutik, systembolag mm.

Övrigt

Kontorsrummen/arbetsplatserna hyrs ut med avstående av besittningsskydd och flexibel avtalslängd. Hyresvärden har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Linn Ericsson
Mobil: 070-5801518
linn@lokaldirekt.se


Kontakt

Linn Ericsson Linn Ericsson
Mobil: 070-5801518

linn@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295050

Liknande lediga lokaler i Hammarby Sjöstad

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning