Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Virkesvägen 12

Kontor, 12 - 100 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

Här välkomnas du av en ljus och representativ entré med receptionsdisk och lounge med direkt access via hiss som går rakt upp i lokalen. Här finns plats för väntande besökare att slå sig ner.

Omgivning

Hammarby Sjöstad är ett fantastiskt val för dig som vill sitta i ett trendigt område med servicenivå i klass med innerstaden. Bra kommunikationer med tvärbana, buss och båt, lättillgängligt med bil och närhet till både grönområden och vatten. Många projekt pågår och området expanderar med ca 1 300 nya bostäder och ca 150 000 kvm kontorsyta vilket motsvarar ca 10 000 kontorsplatser. Även projektet för tunnelbana mot Nacka är påbörjat och beräknas vara klart under 2025, där en station kommer att bli Hammarby Kanal.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda med närhet till både tvärbanan och bussar samt Lumabryggan där båtar till Henriksdalsbryggan och Sofia avgår samt även M/S Emelie som tar dig till/från Nybrokajen. Fastigheten är även lättillgänglig för den bilburna med närheten till Södra länkens påfart som ansluter till Värmdöleden och Nynäsvägen.

Service

Här hittar ni ett brett utbud av både restauranger och caféer. Några exempel är Eatery Luma, Niclas & Friends, Tezukuri Sushi och Finefood. För den träningsglade finns flera olika gym (Sats, Nordic Wellness, Fitness24Seven och Puls & Träning). Ni hittar även Ica, Konsum, blombutik, systembolag mm.

Övrigt

Kontorsrummen/arbetsplatserna hyrs ut med avstående av besittningsskydd och flexibel avtalslängd. Hyresvärden har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Linn Ericsson
070-580 15 18
linn@lokaldirekt.se


Kontakt

Linn Ericsson Linn Ericsson
070-580 15 18

linn@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295050

Liknande lediga lokaler i Hammarby Sjöstad

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning