Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Vikingavägen 52

Kontor, 744 m2, Stockholm, Täby

Stor entré med möjlighet att inreda med reception/mottagning eller väntrum efter tilltänkt verksamhet. Flertalet toaletter med bra standard. HWC samt dusch finns. Till vänster om entrén finns expeditionsrum som kan tillföras entrén genom att ta bort innerväggen. Längre in till vänster finns flertalet rum som kan öppnas upp för att få en stor öppen yta för t.ex. lager. Nödutgång mot Albert Målares väg kan göras om till lastkaj med möjlighet att få in mindre gods till den öppna ytan. En trappa upp till höger om entrén så finns det två stora salar, toalett samt större kök som har nyttjats för servering av tidigare hyresgäst. Ytan är öppen och med mycket god takhöjd om ca 3,2 meter och upp till ca 3,59 meter. Hela lokalen är anpassningsbar i samråd med hyresvärd där tilltänkta verksamheter kan tex vara gym, dans eller annan fritidsrelaterat verksamhet. Även kontor, hantverk/produktion samt lager är alternativa verksamheter och inom detaljplan!

Omgivning

Området är tätbebyggt med villor och flerfamiljshus i direkt närhet av lokalen. Även hotell Staylong finns på samma fastighet och erbjuder rum för längre vistelse.

Kommunikationer

Täby Kyrkby station ligger endast ca 500 meter bort med Roslagsbana från Vallentuna och genom Täby Centrum hela vägen till Östra Station/Tekniska Högskolan och för vidare färd till Stockholms Centralstation. Med buss från Täby Kyrka hållplats ca 200 meter bort så åker man med linje, 524, 610, 611, 616, 687 och 690 till bl.a. Danderyds Sjukhus/Tunnelbana, Upplands Väsby station, Arninge m.fl. Till väg 265 är det endast ca 2 km som ansluter österut till väg 276 och Åkersberga på ca 15 minuter och västerut till E4/Sollentuna på ca 10 minuter. E18/Täby Centrum söderut är också endast ca 10 minuter bort.

Service

I Täby Kyrkby centrum finns ICA Supermarket, bageri, restaurang, pizzeria och apotek mm.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
Kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

Kristian@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 281112
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning