Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Viderögatan 5

Kontor, 100 m2, Stockholm

Prisvärt kontor om 100 kvm uthyres i andra hand invid Kistamässan.

Vill ni dela kontorsyta med en väldigt trevlig och professionell större aktör som sedan många år är verksam inom distribution av bilreservdelar till marknaden för bilreparationer och service?

De har vuxit ur en del av sina fina kontorsytor i Kista och söker nu efter en glad och trevlig hyresgäst att dela sina lokaler med, där delar av gemensamma ytor såsom konferensrum, pentry, WC m.m. kommer att kunna ingå utan extra hyra.

Området för er verksamhet får gärna vara inom logistik, teknik eller administration men viktigare än detta är att ni i grunden är glada och seriösa och ser nyttan av att samverka med andra företagare i lokalen.

Den fina lokalen ligger en trappa upp i fastigheten och håller en god standard med fräscha ytskikt på väggar och tak, och de flesta kontorsytorna är försedda med sobra textilmattor, som bidrar till en lugn och behaglig arbetsmiljö.

Inflyttning kan ske efter överenskommelse, med möjlig kontraktslängd från ett år upp till drygt tre år. Det finns även möjlighet att teckna överenskommelse att nyttja den befintliga kontorsinredning som syns på bilderna i denna annons.

Tveka därför inte att ta kontakt med oss för närmare information om lokalerna och möjligheterna att hitta flexibla lösningar.

Omgivning

Fastigheten ligger i dynamiska Kista, där närmare 10 000 företag och cirka 72 000 personer är verksamma. En betydande del av dessa återfinns inom IT- och telekombranscherna och här finns företag som Ericsson, Tele2, IBM, Microsoft, Intel m. fl.

Här finns även advokat- och patentbyråer, revisionsfirmor, reklamföretag och bemanningsbolag, som är växande branscher i Kista. Såväl KTH som Stockholms universitet har också filialer för utbildning och forskning här.

Planlösning

Denna lokal består av en fyra intilliggande rum i olika storlekar som sammanlagt upptar en yta om ca 100 kvm. Vid behov finns även möjlighet att hyra ytterligare ett kontorsrum (markerat med blått på bifogad planritning).

Därutöver ges tillgång till gemensamma ytor såsom entré, kök, WCs och matplats, vilka delas med befintlig hyresgäst.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till och från fastigheten

- Bil - Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter.

- T-bana - En promenad till Kista centrum och t-banestationen tar ca 10 minuter.

- Pendeltåg - Helenelunds station nås med cirka 10 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda.

- Buss - I närheten av fastigheten finns hållplatser för ett flertal olika busslinjer som trafikerar bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Sollentuna, Jakobsberg, Upplands Väsby, Arlanda och Vallentuna.

Service

Fastigheten ligger en kort promenad från Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Här finns ett rikt service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana, BVC, vårdcentral, tandläkare m.m.

Den populära och välbesökta Kistamässan, som är Sveriges mest centrala mäss- och eventanläggning, ligger bara några kvarter bort, intill nybyggda Victoria Tower som bl.a. inrymmer Scandics nya hotell med möjligheter till möten och konferenser i unik och exklusiv miljö.

Kontakta annonsör
Markus Gahnfelt

markus.gahnfelt@nordicpm.se


Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PMLiknande lediga lokalerHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning