Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Veddestavägen 13

Kontor, 115 m2, Stockholm, Järfälla

Denna kontorslokal ligger på plan 5 i fastigheten och består av tre kontorsrum i gott skick med fönster mot fastigheten stora innergård. Intill kontorsrummen finns en öppen yta med ett pentry och pausyta/minlounge. Lokalen har även WC, samt ett större rum utan fönster som använts som förråd.

Vägg i vägg med lokalen finns en rymlig konferensanläggning med gott om plats, och som får disponeras fritt av hyresgästerna i fastigheten. Och på andra sidan om lokalen finns ytterligare lediga kontorsytor, från 41 kvm och uppåt, som kan kopplas ihop med denna lokal genom att ta upp en dörr mellan lokalerna.

I dagsläget finns ett antal kontorsmöbler i lokalen, och dessa kan övertas utan kostnad av ny hyresgäst om så önskas.

Detta är ett bra tillfälle att hyra kontorslokaler till en mycket attraktiv hyresnivå, 1 000 kr/kvm/år (inklusive kostnader för el, värme och fastighetsskatt), då fastigheten planeras att rivas under 2019 för att ge plats åt nya bostäder. Lokalerna hyrs därför ut i befintligt skick, med rivningskontrakt, för 1 000 kr/kvm/år, utan besittningsskydd, fram till som längst 2018-12-31.

Lokalen består av tre kontorsrum, med glaspartier mot en intilliggande öppen yta med pentry och pausyta. Dessutom finns ett stort förrådsrum, samt en WC i lokalen.

Omgivning

Fastigheten ligger belägen i södra delen av Veddesta, nära Barkarby i Järfälla. Området präglas av företagande, företrädesvis kontor, lätt industri, lager och handel.

I området ligger även nybyggda träningsanläggningen Komethallen med gym, golfhall, bordtennis, innebandy, badminton, squash, samt jätteloppis. Strax intill ligger även Veddestavallens Idrottsplats.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt lägger fastigheten i ett mycket lättåtkomligt läge nära Viksjöleden och ett par minuter från E18.

Strax intill fastigheten huset finns busshållplats för linjerna 178, 541 och 553, som smidigt tar dig till och från bl.a. Barkarby station, Jakobsbergs station, Backlura, Mörby station, Danderyds sjukhus, Helenelunds station, Kista Centrum, Akalla, och Vällingby.

Till Barkarby pendeltågsstation är det cirka 700 meters promenadväg.

Service

I fastigheten finns en lunchrestaurang med buffé, samt ett antal butiker som exempelvis livsmedel, blomsteraffär, frisör, klädesaffär, presentartiklar, m.m.

I närområdet finns fler restauranger, bensinstation, möbelbutik, tvätt, motorfordonshandel, ett flertal yrkesbutiker med varierande inriktning m.m.

Övrigt

Det finns gott om p-platser för hyresgäster och besökare i direkt anslutning till fastigheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Linda Strid
08-4068027
072-7078027
linda.strid@nordicpm.se


Kontakt

Linda Strid Linda Strid
08-4068027
072-7078027

linda.strid@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 42 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 279655

Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM i JärfällaLiknande lediga lokaler i Järfälla

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning