Vattugatan 17

Kontor, 712 m2, Stockholm, City

Ledig kontorslokal vid T-centralen!

Välkommen till denna effektiva lokal på 712 kvm vid T-centralen. Lokalen kommer renoveras och anpassas innan inflyttning sker. Lokalen är lämplig för både öppen planlösning eller rumsindelad om så önskas. Entréhall med möjlig plats för reception och besökare. Tre toaletter totalt varav en handikapptoalett med dusch. gott om utrymme för både större konferensrum eller mindre arbetsrum. Två hissar. En pallhiss som angör lastkaj. Lokalen har bra takhöjd och många fönster för gott om ljusinsläpp. Moderna installationer. Cykelförråd finns.

Omgivning

Här sitter man verkligen mitt i Stockholm med allt runt omkring sig som kommunikationer, restauranger, shopping och service. Även vattnet är inom räckhåll för sköna promenader längs med kajen.

Kommunikationer

Någon minuts promenad till Centralstationen med tunnelbanan, pendeltåg, fjärrtåg och bussar.

Service

Fastigheten ligger i närheten av Drottninggatan och Vasagatan med allt utbud av shopping, restauranger och service, liksom även Stora Åhléns City och Centralstationen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Smith
010 33 11 331
anna.smith@novire.se


Kontakt

Anna Smith Anna Smith
010 33 11 331

anna.smith@novire.se

Fler lokaler för kontakt


Novi Real Estate

Läs mer om Novi Real Estate och deras 44 lediga lokaler

novire.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 291887

Utvalda lokaler från Novi Real Estate i CityLiknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning