Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Vattugatan 10

Kontor/Lager, 237 m2, Stockholm, Sundbyberg

Lokalens yta är fördelad på både kontor och lager på två plan med kontorsyta om 109 kvm och en lageryta om 128 kvm. Två parkeringsplatser ingår. Kontorsdelen ligger en halv trappa ned i byggnaden med stora fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Denna del har en öppen yta för kontorsplatser och här finns även ett mötesrum, avskilt kök med matplatser, wc. En trappa ned finns yta för lager med två mindre rum och två större öppna rumsytor. Lagret kan nås via en ramp från markplan som ger bra möjligheter för in- och utlastning. På detta våningsplan finns också en relaxavdelning med stor bastu, omklädningsrum med två duschar och wc. Lokalen har egen entré och till lokalen hör två parkeringsplatser som ingår i hyran, det finns även gott om plats för in- och utlastning utanför lokalen.

Omgivning

Lokalen ligger nära Sundbyberg centrum som erbjuder flertalet restauranger, caféer och butiker. Ca 2 km bort ligger även Bromma Blocks med sitt stora shopping- och restaurangutbud samt Bromma flygplats. Med en promenad på knappt 400 meter når du Duvbo tunnelbanestation, därifrån går tunnelbana regelbundet till T-centralen och Sundbyberg centrum. Härifrån går även flertalet bussar. Ca 1 km från lokalen går pendeltåg regelbundet från Sundbyberg.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marcus Fond
0707-755819
marcus@newproperty.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning