Dokument


Västra Järnvägsgatan 7

Kontor, 1220 m2, Stockholm, City

Här har du möjlighet att hyra en lokal med mycket ljusinsläpp, bra takhöjd och egen terrass med utsikt över Stockholms puls. Lokalen har en extern mötesdel med flera konferensrum i olika storlekar samt plats för reception och loungeyta. Den interna delen består av öppen arbetsyta med mindre samtals- och mötesrum. Många fönster och bra takhöjd gör att lokalen känns luftig och ljus. Välkommen på visning!

Omgivning

Läget precis intill Centralstationen ger dig direkt tillgång till tåg, tunnelbana, pendeltåg, Arlandabanan, flygbussar och linjebussar. Flera innerstadsbussar trafikerar området.

Övrigt

Klarabergshuset, som består av fastigheterna Blekholmen 3 och 5, är beläget mitt i Stockholm City, granne med Stockholms Centralstation, Waterfront och World Trade Center.

Klarabergshuset uppfördes 1953 och genomgick en genomgripande renovering 2007 då även två våningar byggdes på. Kontoren är moderna, ljusa och flexibla och har god takhöjd. Totalt omfattar fastigheterna ca 22 000 m² uthyrbara ytor samt ett garage med ca 50 parkeringsplatser.

City

Kontakta Annonsör

Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


Utvalda lokaler från Afa Fastigheter i City

Liknande lediga lokaler i City