Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Västra Järnvägsgatan 7

Kontor, 750 - 1743 m2, Stockholm, City

Högst upp i fastigheten med oändlig utsikt över Stockholms takåsar och Stadshuset, finner ni denna ljusa och fina lokal. Förutom takterrasser och sjöglimt mot Riddarfjärden så är lokalerna både moderna och yteffektiva med en blandning av öppet kontorslandskap, samtals- och konferensrum. Väl tilltaget gemensamhetsrum med pentry och terrass. Allt för de anställdas trivsel. Välkomna på visning!

Omgivning

I direkt närhet ligger centralstationen och T-centralen med både tåg, pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Övrigt

Fastigheten är belägen i mitten av Stockholm City Väst, granne med Stockholm Central, Waterfront och World Trade Center.

Klarabergshuset uppfördes 1953 och genomgick en genomgripande renovering 2007 då även 2 våningar byggdes på. Kontoren är moderna, ljusa och flexibla med god takhöjd. Varje plan består av ca 2000 m² som kan delas upp i 3-4 enheter.

Totalt omfattar fastigheten ca 22000 m² uthyrbara ytor samt ett garage om ca 50 p-platser. Största hyresgästen är Vetenskapsrådet.

City14430

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


AFA Fastigheter

Liknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning