Dokument


Västra Järnvägsgatan 3-7

Kontor, 359 - 805 m2, Stockholm, City

www.klarabergshuset.se

Klarabergshuset är en modern och tidlös fastighet med hög teknisk kvalité. Här finns nu endast 359 kvm av drygt 5000 m² kvar att hyra.

Lokalerna kommer att vara färdiga för inflyttning i början av 2023. Våningsplanen är flexibla och går att dela upp allt i från 359 m² på plan 4 till att ta hela ytan fördelat på plan 4-8.

Lokalerna är öppna med stora fönsterpartier åt flera håll, vilken skapar en härligt ljus och luftig arbetsmiljö. Här är det lätt att trivas och må bra, viket gör kontoret till en attraktiv plats där medarbetarna trivs. Det finns förutom kontors- och konferensytor även plats för sociala och informella möten, något som kanske är viktigare än någonsin på ett kontor.

Förutom det otroliga kommunikationsläget så finns här hela citys utbud utanför knuten med restauranger och shopping. Vill man ta en promenad eller joggingtur på lunchen så ligger Klarabergskanalen precis intill med fina stråk längs vattnet.

Välkomna att trivas!

Omgivning

Omgivning: Precis intill Klarabergshuset ligger Klarabergskanalen med fantastiska stråk längs vattnet för både löpning och promenader. Det centrala läget innebär också att allt man kan tänkas behöva finns i närheten. Gym, shopping, konferens, restauranger, caféer, Systembolag, post och bank.

Övrigt

Klarabergshuset, som består av fastigheterna Blekholmen 3 och 5, är beläget mitt i Stockholm City, granne med Stockholms Centralstation, Waterfront och World Trade Center.

Klarabergshuset uppfördes 1953 och genomgick en genomgripande renovering 2007 då även två våningar byggdes på. Kontoren är moderna, ljusa och flexibla och har god takhöjd. Totalt omfattar fastigheterna ca 22 000 m² uthyrbara ytor samt ett garage med ca 50 parkeringsplatser.

City

Kontakta Annonsör

Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


Utvalda lokaler från Afa Fastigheter i City

Liknande lediga lokaler i City