Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Västgötagränd 15

Kontor, 133 m2, Stockholm, Södermalm

Lokalen har en effektiv rumsindelad planlösning. Lokalarean fördelas på fyra arbetsrum varav ett är större än de övriga. Här finns även en öppen yta i lokalens mitt som kan nyttjas som en arbetsyta alternativt för social samvaro för såväl personal som väntande besökare. I anslutning till kapprummet finns konferensrum med fysisk plats för 8-10 personer. Lokalen har också ett pentry som rymmer ca 6 matplatser, ett relativt rymligt förråd samt två wc varav den ena är tillgänglig och den andra utrustad med dusch. Lokalens ytskikt utgörs av vitmålade väggar, parkettgolv samt undertak med infälld belysning.
Tillgänglighet: Lokalen har god tillgänglighet då den kan nås med rullstol via hiss samt är utrustad med en tillgänglighetsanpassad wc.
Säkerhet: Den nuvarande hyresgästen har installerat larm som kan övertas.
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med kyld tilluft och luftforsering i konferensrummet.

Omgivning

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar. Tanto ligger inom gångavstånd för natursköna promenader.

Kommunikationer

Utmärkt kommunikativt läge med kort gångavstånd till två t-banelinjer; den röda linjen som går vid Mariatorget och den gröna vid Medborgarplatsen. Här går du även till Södra Stations pendeltågstation på ett par minuter. Flera busslinjer passerar nära; 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan), 3:an (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset), 74:an (Mariatorget-Sickla Köpkvarter) och 66:an (Reimersholme-Sofia).

Service

Närområdet erbjuder ett rikt serviceutbud med en mängd restauranger i alla tänkbara smakriktningar, trevliga caféer och en stor mängd av mysiga butiker utmed Götgatan - Södermalms i särklass bästa shoppinggata. I alldeles i närheten finns också Söderhallarna, Filmstaden Söder, bibliotek, simhall, några gym, bank flera matvarubutiker med mera. Kort och gott så finns all den närservice som behövs för att underlätta din vardag.

Övrigt

Uppdragsgivaren har fri prövningsrätt vid val av hyresgäst och ett snabbt tillträde prioriteras. Övertagande av viss inredning kan diskuteras med nuvarande hyresgäst.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297519

Liknande lediga lokaler i Södermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning