Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Västbergavägen 4

Kontor/Lager, 184 - 376 m2, Stockholm, Västberga

Lokalerna ligger högst upp i fastigheten mycket ljust och fint med dubbel takhöjd i delar av lokalen. Lokalen är fördelad på två stora öppna rum samt ett flertal stora och små konferensrum och två telefon rum. lokalen är uppdelad i två ytorna 191kvm & 185kvm som kan hyras tillsamman eller var för sig.


Lokalen har tillgång till hiss från lastkaj och direkt inlastning från garage. Det finns flera olika lager utrym 178kvm, 118kvm, 116kvm och ett på 65kvm i källaren på med ca3,5 meter i takhöjd. Det finns rikligt med både garage platser á 700kr/mån och parkering ute á 300kr/mån , det finns även en stor kundparkering med två timmars gratis parkering för kunder. Fastigheten har ett fantastiskt skyltläge mot Essingeleden.

Omgivning

Lokalen ligger i samma fastighet som bla. Systembolaget och Coop samt ett antal andra större butiker av kända märken.44060

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Johan Swedérus
0708 268656
johan@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i Västberga


Liknande lediga lokaler i Västberga

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning