Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Vasagatan 7

Kontor, 322 m2, Stockholm, City

På Vasagatan 7 i bästa cityläge erbjuder vi nu möjligheten att hyra en yteffektiv och smakfull lokal om 322 kvm. Ytan präglas av öppen planlösning som tillsammans med de stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp i hela kontorslokalen. I lokalens mittpunkt hittas ett rymligt och modernt kök/lounge. Det finns även fyra mötesrum med plats för 4-10 personer samt mindre samtalsrum. Här har man nära till allt med tunnelbana och bussar runt hörnet. Övrigt: Miljöcertifierad enligt LEED Guld.

Omgivning

I fastigheten finns fem restauranger och i grannfastigheterna finns ett antal hotell. Stockholms Centralstation och Arlanda Express samt bussar mot Arlanda och Bromma Airport finns alldels runt hörnet.

Kommunikationer

En uppgång från tunnelbanan finns i huset. Alldeles intill ligger såväl Stockholms Centralstation som Cityterminalen och Arlanda Express.

Service

Det centrala läget i Stockholm gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marie Meyer

076-894 45 03
marie.meyer@vasakronan.se


Kontakt

Marie Meyer Marie Meyer

076-894 45 03

marie.meyer@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 165 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289932

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning