Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Vasagatan 28

Kontor, 200 - 10000 m2, Stockholm, Norrmalm

Mitt på Vasagatan, ett stenkast från Stockholm Centralstation och Arlanda Express, ligger en av Stockholms mest lättillgängliga arbetsplatser med 17 000 kvadratmeter kontor och konferens under samma tak. Här hittar du kontorslösningar med anpassningsbara ytor i en historisk anläggning med ett svårslaget läge.

7A kan nu erbjuda kontorsytor från 200 kvm och uppåt för större företag som är i behov av avskilda utrymmen. Hyr ett privat våningsplan och var med och skapa er egen kontorsmiljö med möjlighet till privat ingång, reception och egna faciliteter. Givetvis ingår fullservice som förenklar vardagen och skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag mitt i centrala Stockholm. Som hyresgäst får ni tillgång till våra lounger och sociala aktiviteter, på samtliga av våra fyra anläggningar. Vi garanterar att ditt företag har möjlighet att expandera och anpassa kontorsytan i takt med er utveckling – utan att behöva byta adress. Hyr endast den yta som matchar era behov.

Vi kan även ta emot momsfria företag.

Välkommen till Posthuset.

Omgivning

Posthuset ligger på Stockholms mest tillgängliga adress vilket gör det enkelt att ta sig till och från jobbet eller mötet.
Endast några meter från Vasagatans myller hittar du Stockholm Centralstation, Arlanda Express och Cityterminalen där du tar dig vidare med antingen pendeltåg, tunnelbana eller buss.
För dig som föredrar att gå eller cykla till jobbet växer nya cykelbanor och bredare trottoarer fram i samband med att Vasagatan byggs om till en mer levande stadsgata.
I närområdet finns även gott om restauranger och trevliga shoppingstråk.

Kommunikationer

Stockholm Centralstation
Knytpunkt för all lokaltrafik,fjärrtåg,regionaltåg,fjärrbussar och Arlanda Express.53770

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Aliya Dahlgren

08-58610700
office@7a.se


Kontakt

Aliya Dahlgren Aliya Dahlgren

08-58610700

office@7a.se

Fler lokaler för kontakt


7A

Läs mer om 7A och deras 4 lediga lokaler

www.7a.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 300405

Utvalda lokaler från 7A i Norrmalm


Liknande lediga lokaler i Norrmalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning