Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Vasagatan 16

Kontor/Kontorshotell, 5000 m2, Stockholm, City

Kontor från 9 kvm upp till 2 350 kvm.

Långsiktiga lösningarmed flexibla avtal.

Korttidslösningar från 1 månad och uppåt.

Vakanser i Stockholm City.

Anpassningar på lokal enligt behov.

LOCATION

På första våningen i Klara C på Vasagatan 16 i centrala Stockholm hittar du Convendum. Ett modernt workspace center med flexibla kontorslösningar i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. I direkt anslutning till Centralstationen med goda kommunikationsmöjligheter i mitten av Stockholm city samt ett stort antal restauranger och butiker.

MEMBERSHIP

Som medlemmar har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i Convendums Lounge och Cowork Office. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga workspace centers. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet.

Pris: 4 995 SEK/månad.

PRIVATE OFFICE

Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design.

Pris: från 11 950 SEK/månad.

CONFERENCE

Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Vår konferenspersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck, allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av era sammanträden.

Pris: från 280 SEK/timme.

BENEFITS

Convendum är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin verksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på Convendum har du tillgång till concierge, café, deli, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.

CONVENDUM

Convendum möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna workspace centers i bästa affärsläge. Medlemskapet ger tillgång till samtliga enheter och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Våra centers är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår.

Omgivning

Mittemot Centralstationen. Nästan en halv miljon resenärer passerar Centralen varje dag.
Med sin adress Vasagatan 16 har man en vacker omgivning såsom det ikoniska Stockholm, Stadshusets siluett, Riddarfjärdens glitter och Söders höjder. Det blir inte mer Stockholm än så här.

Kommunikationer

Med Centralstationen tvärs över gatan är resten av världen nära. Tåg, Arlanda Express, flygbussar och lokaltrafik skapar möjligheter att göra affärer på ett modernt och effektivt sätt.

Service

Bra restauranger är trevligt. Här finns Stockholm Fisk, Jensen Böfhus, F12, även Wagamama och Vapiano i närområdet. Inom promenadavstånd finns några av Sveriges bästa hotell. Sheraton, Radisson Blu, Royal Viking och Nordic Light är några exempel. All service du behöver. Post, bank, butiker och varhusUppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Wetterstrand
08-665 68 80
hanna@newoffice.se


Kontakt

Hanna Wetterstrand Hanna Wetterstrand
08-665 68 80

hanna@newoffice.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 102 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 281727

Utvalda lokaler från New Property Group AB i CityLiknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning