Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Vasagatan 15-17

Kontor, 65 m2, Stockholm, City

Lokalarean fördelas på en välkomnande entré, två rymliga rum, ett mindre pentry och wc med dusch. Fastighetsägaren håller för närvarande på att renovera både wc och pentry. Lokalen kommer således att hyras ut med ett helt nytt pentry samt med nya ytskikt och nytt porslin i wc. Lokalen har en generös takhöjd vilken ger en härlig känsla av rymd och bidrar till att lokalen upplevs som större än sina 65 kvm.

Omgivning

Fastighetens geografiska läge har många fördelar. Området kring Norra Bantorget rustades upp för ett antal år sedan och det har byggts nya bostäder, nya kontor, butiker samt Clarion Hotel Sign; Stockholms största hotell med ca 500 rum. Parkeringsytorna som tidigare fanns på torget har ersatts av en ny grönskande park. Området har levt upp dag- som kvällstid och varför inte fira veckans triumfer i champagnebaren uppe på taket på Clarion Hotel Sign med dess magnifika utsikt över Stockholms takåsar. Detta kontor erbjuder lugn atmosfär som ger medarbetarna arbetsro samtidigt som de kan inspireras av pulsen som finns alldeles utanför dörren.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget med närheten till Stockholms Centralstation som är huvudstadens bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt är svårslaget. Här avgår samtliga av Stockholms t-banelinjer, pendel- och fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också inom kort promenadavstånd och de bilburna har nära ut till Klarastrandsleden. Det här är helt rätt lokalisering för företaget som vill vara lättillgängligt för såväl svenska som utländska besökare och kollegor. Hela världen ligger här framför dina fötter!

Service

Adressen säger allt! Att hyra kontor här innebär att du kommer att ha gångavstånd till hela Citys, Kungsholmens och Vasastans utbud av all tänkbar service såsom trevliga restauranger, caféer, hotell, affärer, apotek, systembolag och alla tänkbara shoppingmöjligheter. I direkt närhet finns lunchrestauranger i alla tänkbara smakriktningar, exempelvis Belgo Baren, Fisken, Bestick, Griffins, Wagamama och Vapiano. På Norra Latins gamla skolgård finner du exempelvis innerstadsoasen ”Gården Bar & Grill”, Stockholms största uteservering om ca 900 m², som lockar lunch- och middagssugna samt drinksugna under svala sommarkvällar. Det finns även gott om konferensanläggningar inom kort gångavstånd.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 294806

Liknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning