Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Vallgatan 3

Kontor, 1000 - 10000 m2, Stockholm, Järva Krog

Vi utvecklar nya kontor i en helt ny och hållbar stadsdel som växer fram i Solna stad, Sveriges mest företagsvänliga kommun. I en av de mest dynamiska knutpunkterna vid Ulriksdal i Solna stad, växer en helt ny och hållbar stadsdel fram. Här har du som är intresserad av att bli hyresgäst ett gyllene tillfälle att flytta in i ett nybyggt kontorshus. Du väljer själv hur stor yta du vill ta i anspråk. Och du kommer garanterat att synas. Kontoret ligger i en miljö som ger ett urbant samt storskaligt intryck på första parkett nära E4:an, E18 och Enköpingsvägen.

Omgivning

Vår fastighet är strategiskt placerad på en av Sveriges mest trafikerade platser intill tre tydliga kommunikationsaxlar: E4:an, Enköpingsvägen och järnvägen. På samma gång befinner du dig i Nationalstadsparken med Järvakilen nära natursköna Ulriksdal och Brunnsviken. Det är gott om promenad- samt löparstråk och det finns cykelväg in till Stockholms city.

Området trafikeras av en rad olika busslinjer med olika destinationer, bland annat flygbussarna som snabbt transporterar dig till Arlanda eller Bromma flygplats. Ett stenkast bort finner du Ulriksadals pendeltågsstation som 2017 kommer att erbjuda utökad turtäthet i och med Citybanan. Inom en kilometer ligger Arenastaden där tunnelbanan planeras och förses med en ny hållplats i samband med den nya dragningen från Odenplan.

Planlösning

Fastigheten kommer att passa dig oavsett arbetsätt och förutsättningar. Du har stora möjligheter att påverka de flexibla lokalerna. Ytan kan antingen anpassas för en större hyresgäst eller flera mindre. Din verksamhet kommer att kunna profilera sig och utnyttja varenda kvadratmeter.

Nytt, hållbart, urbant och levande
Solna stad är en av Sveriges snabbast växande tätorter. Det som sker nu är en naturlig utveckling av den del av Solna som fortfarande återstår att förädla. Du som flyttar in får en stabil hyresgäst som närmaste granne eftersom vi på NCC uppför vårt nya huvudkontor i anslutning till kontorsfastigheten. I närområdet planeras för fullt för cirka 2000 nya bostäder, butiker och serviceinrättningar som kommer att uppföras i direkt anslutning till de båda kontorsfastigheterna. Syftet är att skapa en levande gatumiljö i kvarteren.

Moderna lokaler att må bra i
Vår ambition är att hjälpa våra kunder att nå sina affärsmål. För att göra det måste vi lyfta blicken. Därför erbjuder vi vad vi är övertygade om är dagens och morgondagens bästa kontor enligt konceptet Future Office by NCC. Utgångspunkten är alltid en grundlig analys av din verksamhets behov. Vilka är framtidsplanerna, utmaningarna och visionerna?

Till detta lägger vi vår egen kunskap och forskning om vad som skapar en bra arbetsplats. Från så skilda områden som sociologi och kognitionsvetenskap, organisationslära, miljöteknik och medicin hämtar vi våra insikter. Forskning av bland annat Susanna Toivanen, filosofie doktor, arbetslivsforskare och docent i sociologi vid Stockholms universitet, visar till exempel att väl genomtänkta lokaler som anpassas efter hyresgästen ger friskare medarbetare som blir mer produktiva. Resultatet är starkare kundrelationer, stolta medarbetare och fördelar vid rekrytering.


Ansvar för vårt klimat
Miljöcertifieringen BREEAM som vi eftersträvar, tar ett helhetsgrepp kring byggnaden och den närliggande omgivningen. Godkänd certifiering innebär att fastigheten har utvärderats mot ett antal fastställda riktvärden som energi- och vattenanvändning, inomhusklimat kopplat till medarbetarnas hälsa, föroreningar, transporter, byggnadsmaterial och avfallshantering.

När du väljer miljöcertifierade lokaler tar du ansvar för en hållbar utveckling. Ditt miljöansvar genererar dessutom lönsamhet i form av lägre energikostnader, ett stärkt varumärke samt nöjda medarbetare som mår bra.


Kommunikationer

GODA KOMMUNIKATIONER

Med buss
Ett flertal SL-bussar trafikerar området, exempelvis:
•Buss 509 mellan Brommaplan och Danderyd
•Buss 607 stannar vid Järva Krog (Karolinska sjukhuset- Danderyds sjukhus)

Även flygbussarna till och från Arlanda stannar i Ulriksdal/vid Järna Krog.

Med pendeltåg
Ulriksdals pendeltågsstation ligger på gångavstånd
Från Ulriksdal station tar det ca 10 minuter till Stockholm Central (Stockholm City) och till Citybanans planerade uppgång vid Odenplan endast 6 minuter!

Med bil
Det omedelbara läget vid E4 och E18 ger korta restider:
•till Stockholms centralstation – 8 minuter
•till Arlanda flygplats – 20 minuter
•till Bromma flygplats – 10 minuter.

Dessutom planeras nya smidiga av- och påfarter från E4 och E18.

Parkering
Gott om parkeringsplatser i och utanför parkeringsgarage.

Med cykel
I området finns gott om cykelleder för den som föredrar att trampa till jobbet. Med cykel tar det 25 minuter till city (T-centralen-Järva Krog, 7 km).

Med T-bana
Buss 509 till Bergshamra Centrum och T-bana ca 7 min.


Kontakta annonsör
Irene Öman

072-5190198
irene.oman@ncc.se
Marcus Sandahl

0706-587664
marcus.sandahl@ncc.se


NCC Property Development Nordic ABHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning