Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Valhallavägen 66

Kontor, 1300 m2, Stockholm, Östermalm

Tillfälle att hyra ett eget Townhouse på attraktiv adress med närhet till kommunikationer.


Nu ges tillfälle att hyra ett eget hus på Valhallavägen. Huset är i mycket gott skick och har moderna installationer. Lokalerna fördelar sig på 5 våningsplan och har allt i från stora öppna landskap till mindre enskilda rum. Flera möjliga entréer till huset. Trevligt källarplan med ljusinsläpp där gemensamhetsutrymmen så som dusch och omklädnad finns samt lunchmatsal. Fastigheten har 2 vackra innergårdar som hyresgästen har ensam tillgång till samt en fin balkong/terrass. 2 gargeplatser finns i anslutning till lokalen som nås via Valhallavägen. Kan alternativt nyttjas som lagerutrymme. Huset har genomgått en omfattande renovering och har gedigna materialval. Lokalerna har genomgående fina ljusinsläpp och bra takhöjder.


Ambassad och hotellverksamhet accepteras ej. Endast kontorsverksamhet.


Se ritningar i länk.

Omgivning

Bra service med Odengatan och Östra Station i närheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
David Werner
0733-849840
david@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i Östermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning