Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Upplandsgatan 7

Kontor, 174 m2, Stockholm, City

Ljus kontorslokal med kakelugnar och burspråkLokal med både större rum för öppet kontorslandskap och mindre kontorsrum och konferensrum. Flera rum i fil och vackra kakelugnar och burspråk. Pentry och två wc varav en med dusch.

Omgivning

Läget på Upplandsgatan innebär omedelbar närhet till city och puls, fastigheten ligger ett stenkast från Tegnérlunden och Norra Bantorget. Promenadavstånd till all tänkbar närservice så som restauranger, shopping och kommunaltrafik.

Kommunikationer

Busshållplats Norra Bantorget med gångavstånd till Stockholms Centralstation, nya Stockholm Odenplan station samt Cityterminalen.

Service

Mycket stort serviceutbud av handel och restauranger längs Drottninggatan, Vasagatan och Sveavägen. Gångavstånd till bl. a. Adolf Fredriks- och Johannes kyrka, Kungshallen, SF Filmstad Hötorget samt Folkets hus.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Engelgren
08-7353733
anna.engelgren@balder.se


Fastighets AB Balder

Utvalda lokaler från Fastighets AB Balder i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning