Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Ulvsundavägen 178 A

Kontor, 1125 m2, Stockholm

Lättillgänglig lokal med egen entré & optimal skyltläge mot Ulvsundaleden!

Lokal perfekt för showroom, lager & kontor strategiskt placerad vid påfart till Ulvsundaleden.

- SE GÄRNA FILMEN PÅ LOKALEN som ni finner längre ner i annonsen för en snabb överblick.

Med ett mycket lättillgängligt läge från Ulvsundavägen ligger denna lokal om ca. 1125 m², fördelat på tre plan. Här får man känslan av att ha en helt egen fastighet, med en representativ kundentré på bottenplan.

In- och utlastning sker via en lastport vilket gör det enkelt för logistikflöden. Stora fönsterpartier och ljusinsläppet skapar en trevlig arbetsmiljö för både medarbetare och kunder.

Lokalen ligger med ett perfekt läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Gångavstånd till tvärbana och busskommunikation. Nära en modern gymanläggning med möjlighet till företagsträning.

Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen!

Vi anpassar gärna lokalen utefter önskemål, både gällande ytskikt och planlösning.

Svenska Hus är ett familjeägt fastighetsbolag. Stora nog att vara dynamiska. Små nog att vara personliga. Vi utvecklar fastigheter och förvaltar dem med ett evighetsperspektiv. Vi projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten.

Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Omgivning

Beläget i Norra Ulvsunda - ett klassiskt industriområde. Här finns en trevlig blandning av olika verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsataljéer.

Kommunikationer

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Till Sundbybergs T- och pendeltågsstation från Stockholms central är det en resa på ca 10 minuter och därifrån åker tvärbanan i ca 5 minuter. Hållplatsen ligger alldeles intill. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger inom gångavstånd.


Kontakta annonsör
Mehrab Navabi

mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus ABLiknande lediga lokaler


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning