Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Tullvaktsvägen 9-15

Kontor, 1367 m2, Stockholm, City

Ett modernt kontor i Gamla Fordfabriken granne med Nasdaq, Gant och H&M!

Öppet kontor som anpassas i samråd med hyresgästen.
Takhöjden är idag ca 2,9 m men river man installationgolvet som bygger upp 30 cm får man 3,2 m till taket. Det finns några balkar där takhöjden efter rivet installationsgolv är 2,35 m resp. 2,75 m. Det finns en godshiss till lokalen så viss del kan även användas som lager eller lättare produktion.

Omgivning

Centrala Stockholm Frihamnen är ett område som har ett strategiskt och attraktivt läge i staden. Området utnyttjas idag som hamn. Från Frihamnen går Tallinks Siljas färjor till och från Finland och Baltikum. Det är Stockholms enda fullservicehamn och har en omfattande utlandstrafik. Frihamnen utnyttjas redan idag även för andra verksamheter än direkt hamnbundna. Detta är en omvandling som har skett successivt sedan 1980-talet och fortfarande pågår. Framförallt många mediaföretag har etablerat sig i området. TV4 och SVT Drama finns här, tillsammans med ett antal mindre företag inom samma bransch. Även andra typer av företag finns i nybyggda kontorslokaler i anslutning till färjeläget, liksom ett hotell- och konferenscenter. I området finns även joggingspår och småbåtshamnar.

Planlösning

Öppen planlösning med 4 tillbyggda kontorskomplex som har pentry, mötesrum och kontor ihop. Finns mindre lager och serverrum. Större pentry med trevlig personaldel.

Kommunikationer

Närmaste T-bana är Gärdet . Därifrån promenad eller med buss 1, 72 och 76 som har en hållplats precis utanför fastigheten.
Se hemsida www.sl.se för tidtabeller.
Med utbyggnaden av Norra länken och Spårväg City så är kommunikationerna mycket goda till området.

Service

I området finns det fler kvarterskrogar och caféer. Det finns även en populär nyöppnad Phils Burger. Vill man vara lite mer aktiv så är det gångavstånd till Ballbreaker där det finns restaurang och konferens möjligheter.
En bit närmare city så ligger Fältöversten med flera butiker och restauranger och annan service. För övernattning så finns det hotell i området som Hotell Ariande och Stay At.
Du når snabbt med bil eller buss till Kungliga Tennishallen och Friskis & Svettis .

Övrigt

Entrén är helt ny med en modern känsla i glas och metall.
En stor och rymlig lasthiss som tar 4000 kg transporterar in varor i lokalen från markplan.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Christine Wuopio
08-402 34 73
christine.wuopio@fastpartner.se


Fastpartner AB

Utvalda lokaler från Fastpartner AB i City


Liknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning