Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Tulegatan 23C

Kontor, 238 m2, Stockholm

Unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal i en nybyggd fastighet intill Tuletorget. Attraktivt belägen hörnlokal som passar utmärkt som tex butik, showroom eller kontor. Denna nyproducerade fastighet beräknas stå färdig under april 2018. Möjlighet finns att vara med och påverka lokalens utformning och standard till en ändamålsenlig lokal för just er verksamhet.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett attraktivt läge mellan Tornparken och Tuletorget. I närområdet ligger även naturområdet Golfängarna med de två sjöarna Lötsjön och Råstasjön. Här kan man, förutom att ta en trevlig promenad eller löptur, även spela boule, minigolf och tennis.

Planlösning

Öppen lokal i markplan med skyltfönster mot Tulegatan och Kyrkogatan. Lokalen har två egna entréer och generös takhöjd om ca 4 m. Hyresgästen anpassar lokalen för den egna verksamheten.

Kommunikationer

En kort promenad till antingen Sundbyberg Centrums t-banestation eller Duvbo t-banestation. Där ansluter den blå tunnelbanelinjen. Området trafikeras av ett flertal busslinjer. Busshållplatsen Sundbyberg idrottsplats ligger knappt 150 m från fastigheten. Det är även promenadavstånd till Sundbybergs pendeltågsstation.

Service

Fastigheten ligger intill Tuletorget där all tänkbar service finns såsom flertalet restauranger och caféer, butiker, gym och hotell. Till Sundbybergs Centrum är det endast en kort promenad.


Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 288494

Liknande lediga lokaler


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning