Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Tulegatan 15

Kontor, 450 - 857 m2, Stockholm, Norrmalm

Moderna och ljusa kontorslokaler i två våningsplan med interntrappa som binder planen samman. Du når entréplanet från den trevliga innergården där hyresgästen har en välkomnande loungedel med plats för reception och en kaffestation. Flera mötesrum i varierande storlek invid entrén. Vidare in i lokalen finns öppna och yteffektiva arbetsytor. Stort och välutrustat kök med matdel. Flera möjliga entréer från olika trapphus finns. Via interntrappan tar du dig ner till källarplanet som har mycket bra takhöjd och ljusinsläpp från flertalet fönster. Här samsas fler mötesrum med arbetsytor i öppet landskap. Idag hyr de bägge planen ut separat till två olika hyresgäster men det finns en befintlig interntrappa som kan öppnas upp. Lokalerna passar perfekt för kontor med Showroom-verksamhet. Moderna kontorsytor med bra ventilation och klimat. Möjlighet att ta in gods till bägge planen via direktentré från innergård eller från garageplanet. Flertalet pentryn för personal och kunder. Rikligt med WC grupper.

Omgivning

Stort serviceutbud finns att tillgå i området. Flertalet namnkunniga restauranger så som ART, Farang och Ristorante Adrian. Rikligt utbud av lunchrestauranger och caféer.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
David Werner
0733-849840
david@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i NorrmalmLiknande lediga lokaler i Norrmalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning