Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Tulegatan 15

Kontor, 450 m2, Stockholm, Norrmalm

Tillfälle att hyra ljus kontorslokal med industrikaraktär. Lokalen har en egen entré från trevlig innergård som du når via en vacker portik.


Välkomnande entré med reception och loungedel. Ytorna disponeras med öppna kontorslandskap och blandade storlekar på mötesrum. Lokalerna ligger i gatuplan men har ej någon direktinsyn från gatunivå. Synliga installationer och bra takhöjder. Stort pentry med plats för matdel för personal samt ett pentry vid entrén som servar mötesrum och extern del. 4 st WC varav en med dusch.

Omgivning

Stort serviceutbud finns att tillgå i området. Flertalet namnkunniga restauranger så som ART, Farang och Ristorante Adrian. Rikligt utbud av lunchrestauranger och caféer.

Övrigt

Flertalet gym finns i närområdet så som SATS spårvagnshallarna, Nordic Wellness på Luntmakargatan.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
David Werner
0733-849840
david@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i Norrmalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning