Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Torshamnsgatan 39

Kontor, 125 m2, Stockholm, Kista

Kista har kallats Stockholms tillväxtmotor, och med all rätt. Hit flyttar företag, studenter och forskare från hela världen.

nordicForum är utvecklat för att Ert företag ska kunna växa. Här anpassar sig lokalerna efter Er och inte tvärtom. nordicForum är för Er som tror på framtiden.
nordicForum ägs av Profi Fastigheter och har en yta på 43 000 kvm fördelade på två huskroppar. Här sitter företag inom IT, bilsäkerhet, förnybar energi och medicinteknik. Gemensamt för alla är att de har siktet inställt på framtiden. En central reception hälsar hyresgäster välkomna och tar emot era besökare. Här erbjuds hjälp med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns konferensanläggning, restaurang och gym.

Omgivning

Kista Science City är en kreativ smältdegel. Här träffas företagare, forskare och studenter på ett naturligt sätt. Har du kontor i Kista arbetar du inte utanför Stockholm - du befinner dig i ett av världens viktigaste centrum för utveckling. Kista brukar kallas Stockholms tillväxtmotor. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i. Strax norr om Stockholm hittar du denna internationella mötesplats.

Planlösning

Liten modern lokal en trappa upp i fastigheten. Idag öppen planlösning med plats för mellan 4-6 personer, ett mötesrum för 6 personer samt ett samtalsrum, pentry med sittplats för 8 personer. I lokalen finns även ett utrymme för skrivare och förråd. Ett fint litet kontor som har det mesta man kan önska sig! Välkomna på visning!

Kommunikationer

7 minuter till T-bana och pendeltåg samt att flygbussarna nu går igenom Kista och stannar på ett flertal ställen

Service

I fastigheten bredvid finns en reception som hälsar hyresgäster välkomna och tar emot besökare. Här erbjuds hjälp med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns även konferensanläggning, restaurang, ett trevligt café och gym.

Övrigt

Lokalen kan hyras per omgående, planlösning i lokal anpassas till hyresgästens önskemål.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Mathias Björkman
0730 631 177
mathias.bjorkman@profi.se


Kontakt

Mathias Björkman Mathias Björkman
0730 631 177

mathias.bjorkman@profi.se

Fler lokaler för kontakt


Profi

Läs mer om Profi och deras 49 lediga lokaler

www.profi.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 291797

Profi

Utvalda lokaler från Profi i KistaLiknande lediga lokaler i Kista

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning