Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Torshamnsgatan 39

Kontor, 181 m2, Stockholm, Kista

nordicForum - kontor för mindre företag med stor potential! Nu endast ett fåtal kontor kvar i denna mycket populära fastighet i Kista!

I vår fastighet nordicForum i Kista samlas människor med höga ambitioner och stark tro på framtiden. Här finns arbetsglädje och en övertygelse om att framgång föder framgång. En flytt hit är en flytt framåt. I våra lokaler sitter företag inom så vitt skilda branscher som IT, bilsäkerhet, förnybar energi och vin. Gemensamt för alla är att de har siktet inställt på framtiden. Kontoren har flexibla planlösningar med ljusinsläpp från flera håll. Arbetsplatserna kan formas efter de önskemål ni har, och de behov som uppkommer längs vägen. 2014 erhöll nordicForum GreenBuilding-certifiering, som är en kvalitetsmärkning för energieffektiva fastigheter.

Omgivning

Kista Science City är en kreativ smältdegel. Här träffas företagare, forskare och studenter på ett naturligt sätt. Har du kontor i Kista arbetar du inte utanför Stockholm - du befinner dig i ett av världens viktigaste centrum för utveckling. Kista brukar kallas Stockholms tillväxtmotor. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i. Strax norr om Stockholm hittar du denna internationella mötesplats.

Kommunikationer

7 minuter till T-bana och pendeltåg samt att flygbussarna nu går igenom Kista och stannar på ett flertal ställen

Service

En central reception hälsar hyresgäster välkomna och tar emot besökare. Här erbjuds hjälp med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns även konferensanläggning, restaurang, ett trevligt café och gym

Övrigt

Lokalen kan hyras per omgående, planlösning i lokal anpassas till hyresgästens önskemål.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Gunnar Lenander
070-444 98 30
Gunnar.lenander@realist.se


Kontakt

Gunnar Lenander Gunnar Lenander
070-444 98 30

Gunnar.lenander@realist.se

Fler lokaler för kontakt


Profi

Läs mer om Profi och deras 42 lediga lokaler

www.profi.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 278698

Profi

Utvalda lokaler från Profi i KistaLiknande lediga lokaler i Kista


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning