Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Torsgatan 21

Kontor, 319 m2, Stockholm, Vasastan

Med optimalt läge, vidunderlig utsikt, goda konferensmöjligheter och extraordinär reception är ett kontor i Bonnierhuset en plats för nya möjligheter.

Det här är platsen där du tar din verksamhet till nya höjder.

Välkommen till femtonde våningen Bonnierhuset! Här ser du Nacka Forum åt ena hållet och de lyftande planen från Bromma åt andra hållet - och allt där emellan. Och utsikten gör något med sinnet. Kreativiteten tar fart i takt med höjden och härifrån får man bokstavligen ett annat perspektiv över Stockholm.

Nu finns 319 kvm tillgängligt. Ytterst välplanerad lokal med öppen planlösning:
- 20 kontorsplatser i öppet landskap. Går ev att klämma in fler
- 1 kontor kombinerat med konf.rum
- 2 konferensrum
- Lounge vid hissarna
- 2 samtalsrum
- 1 skrivarrum
- 1 mindre förråd
- Pentry samt del med matbord m plats för ca 16 pers


Servicenivån är på topp i huset.
Den gemensamma receptionen i entréplan, som är bemannad dygnet runt, välkomnar besökare och bjuder på en unik konstutställning. Restaurang Torsgatan bjuder på högklassig och vällagad mat. Delikatessen serverar nybakt bröd som varje dag bakas på plats i eget bageri. Här kan du starta dagen med en frukost eller inhandla fikabröd till mötet och tårtor när det ska firas. Bonnier Conference Center erbjuder en konferensanläggning med bl.a hörsal för 250 personer. Garage i huset med 300 platser. Och som pricken över i:et finns en härlig takterrass att njuta av solen. I sommar finns även en foodtruck på terrassen.

Överlåtelse av nuvarande avtal som löper ut 2020-12-31.
Inflyttning till sommaren.
Totalkostnad/månad = 132.073 kr (ingår fastighetsskatt och drift).

Planlösning

Allt är naturligtvis i mycket gott skick med material av hög standard. Till och med utsikten levererar långt utöver det vanliga.

Kommunikationer

Som navet i ett hjul är Bonnierhuset placerat i Stockholm. Centralstationens pendeltåg, Arlanda Express och fjärrtåg åt ena hållet. Karlbergs pendeltågsstation och Flygbussarnas ständiga färd mot världen åt andra hållet. Tunnelbanan och ett stort antal busslinjer ligger precis intill och garage finns i huset. På bara några minuter når du de norra utfarterna mot Norrtull och Roslagstull.

Service

Inom fastigheten finns en konferensanläggning och en restaurang av hög klass med dagens lunchservering och bordssittning. Vidare finns en bistro med take away service.

Det finns även gott om restauranger i området och precis intill finns även all tänkbar service med butiker, matbutiker, apotek etc.

I fastigheten finns ett komplett utbud av servicetjänster.
Reception
Husets reception är bemannad under kontorstid för att ta emot gäster till huset, och fungerar samtidigt som en servicecentral där både gäster och personal kan få hjälp och information.

Post & Bud
Husets lastkaj är bemannad under kontorstid, och tar emot såväl bud, paket och post och sorterar och levererar direkt upp till kontoret samt hämtar utgående post och ser till att allt går iväg i rätt tid. Vår Post & Budavdelning kan även sköta påfyllning av kontorsförråd, tömning av återvinningskärl etc.

Vaktmästeri
Praktisk hjälp med till exempel kontorsflytt, möbler, lampbyten och mindre reparationer.

Bevakning & Säkerhet
Under de tider receptionen ej är bemannad av receptionspersonal har vi istället väktare på plats, dygnet runt, veckans alla dagar. De kan både assistera vid eventuella frågor som kan uppstå kvällstid, och ronderar de allmänna ytorna för att hålla god säkerhet i huset. Det finns också möjlighet att ansluta sig för att få rondering av det egna kontoret eller anslutning avseende eventuella utryckningar på egna kontoret eller anslutning avseende eventuella utryckningar på egna larm.

Ombyggnader
Behov och verksamheter ändras, och vi kan ge assistans
med bygg- och projektledning vid ombyggnad av era lokaler. Vår kunskap om huset, erfarenhet av ombyggnadsprojekt och etablerade kontakter med ett antal entreprenörer ger trygghet och stöd när ni behöver göra en förändring.

Konferens
I husets ljusgård finns Bonnier Conference Center, ett populärt konferenscenter med hörsal, biosalong och totalt 7 konferensrum och kapacitet för upp till 300 gäster.

Kontorsstädning
Den samlade, större volymen ger garanterat bra
städning och samtidigt ökad flexibilitet och kvalitet. Genom vårt ramavtal går det bra att handla såväl regelbunden städning av kontoret, eller separata insatser vid behov.

Circles
I anslutning till husets reception finns en serviceplats för Circles, där vi genom ramavtal kan vi erbjuda tjänster som underlättar vardagen för personalen. Det är till exempel kemtvätt, hemstädning, och skomakeri.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rolf Marias
072-992 2123
rolf.marias@eu.jll.com


Liknande lediga lokaler i Vasastan

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning