Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Textilgatan 31, Fabriken Event AB

Kontor, 30 - 103 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

Hyr superfräscha lokaler i moderna, kreativa Hammarby Sjöstad. Eventbolaget Fabriken har 900 kvadratmeter i bottenplan på en gammal målerifabrik. De erbjuder just nu en möjlighet att andrahandshyra ett större rum om 103 m² med egen entré, eget kök och egen toalett samt eget larm. Det finns plats för 20 arbetsplatser. Det finns även ett mindre rum om 30 m² med plats för 10 arbetsplatser. Även här finns möjlighet till egen entré.


Fabriken erbjuder event, renodlade konferenspaket, mötesrum och kontor. Här får ni även access till eventlokal samt mötesrum mot rabatterad hyra. Alla hyresgäster har tillgång till stora gemensamma mötes-rum i www.fabrikenevent.se Hyresgäster har tillgång till gemensam reception, gemensamt personalkök och över 10 toaletter. Möjlighet också till parkeringsplatser i fastigheten. Pris 1500+moms per månad för parkeringsplats.

Omgivning

Enligt överenskommelseUppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Eva Ununger
0708807329
eva@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i Hammarby SjöstadLiknande lediga lokaler i Hammarby Sjöstad

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning