Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Tellusgången 1

Kontor, 146 m2, Stockholm, Telefonplan

Just nu kan vi erbjuda ett nyckelfärdigt kontor som innehar all vår samlade kunskap om hur ett kontor utformas på bästa sätt. Vi kallar det "Smart & klart". Det enda som behöver göras är att tillsätta människor. Lokalen är nyrenoverad och färdig för inflytt i princip samma dag som kontraktet skrivs.   I "Smart & klart" ingår det mesta som behövs för en fungerande verksamhet såsom: Möbler,  inredning, porslin, datanät, Wi-Fi utrustning, AV-utrusning Detta är ett ljust och trevligt kontor med en takhöjd på ca 3 meter, synliga installationer med industrikaraktär och stora fönster ut mot Tellusgången. Lokalen är möblerad för 10 personer. På Telefonplan finns en bokningsbar konferensanläggning som erbjuder en arena för kreativa möten med sju individuellt inredda konferensrum och plats för upp emot 150 personer. Coor Service Management driver anläggningen och hjälper till med allt det praktiska runt ditt möte. För 3D-rundvandring i lokalen, klicka här

45 000 kr/månad inkl. tillägg + moms

Omgivning

Telefonplan utvecklas för att anpassas efter dagens krav och behov. Bland annat kompletteras de små, trivsamma lägenheterna i de tidstypiska smalhusen från 1930-talet med 2000 nya, ljusa, luftiga lägenheter.

Kommunikationer

Telefonplan ligger längs E4/E20 strax söder om Stockholms city. Med bil är det därför lätt att ta sig till Telefonplan och det finns gott om parkeringsplatser i området. Med tunnelbana tar det cirka 13 minuter med röd linje från t-centralen till stationen som heter just Telefonplan. Pendeltåget stannar i Älvsjö och därifrån finns direktbuss till Telefonplan. Tvärbanan stannar i Liljeholmen och därifrån tar tunnelbanan dig till Telefonplan på 3 minuter.

Service

I och kring Telefonplan finns gott om service, bl. a. apotek, bank och bankomat, blommor, frisör, kemtvätt, närlivs, Pressbyrån samt Söderbergs bageri med originalinredning från 1939. Här ligger också populära restaurang Landet, restaurang Addfood, och Sushiverket. Inne på Konstfack finns restaurang Vita Havet. I området finns även SATS gym och Klättercentret.


Kontakta annonsör
Eva Glans
08-566 206 89
070-968 16 89
eva.glans@vasakronan.se


Kontakt

Eva Glans Eva Glans
08-566 206 89
070-968 16 89

eva.glans@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 193 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 287584

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i Telefonplan


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning