Tellusborgsvägen 69

Kontor, 285 m2, Stockholm, Hägersten

Med 12 minuter till Söder, i Stockholms Creative district Telefonplan, kan ni jobba i ett av Stockholm mest intressanta områden. Ett kluster för nyskapande verksamheter. Här finns småföretagare, Konstfack, Hyper Island och ett stort utbud av restauranger, caféer och servicefunktioner.

Unikt kontor i attraktivt läge och fastighet i Telefonplan/Midsommarkransen.

Lokalen har flera användningsområden men lämpar sig främst för kontor.
Vill du sitta i ett kluster med kreativa människor, entreprenörer små som stora bolag, mat och dryckimportörer eller filmproduktionsbolag är denna fastighet något för ert bolag.

Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt.
Öppen yta i anslutning till entré och pentry med plats för trevlig loungeyta.
Ytan fördelas idag på en rumsindelad planlösning med 7 rum i olika storlekar.
Självklart kan väggarna rivas för en mer öppen planlösning vid önskemål och behov.

I entresolplan finns två ytor som tidigare har används som ett mötesrum för 12 personer samt ett större rum med 4 skrivbordsplatser
Övrig yta består av två wc samt städ/förråd.

Fiber finns till fastigheten 1000/1000 mbit
Mycket god ventilation
Larm finns installerat.

Bekvämligheter: Fiberanslutning, Gym, Kök/pentry, Mötesrum.

Omgivning

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet.

Företag i närheten: Kanonaden, Kringelgården, Balmid, Mäklarhuset, , Moestue, Akebono, Vinkällan, STC, Internationella Engelska Skolan, Olympen, Stockholm StadJoel Junsjö Creative, Nyab Mälardalen, BEAB Elkonsulter, Gravity Arkitekter.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd endast 5 min bort. Flertalet bussar stannar i närheten av lokalen. För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20. Mellan Haga Norra och Telefonplan endast 10min.

Service

Rakt över gatan ligger välbesökta restauranger såsom Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, i fastigheten finns två bra restauranger som serverar luncher. Intill fastigheten står två nya bostadsfastigheter delvis klara under 2020. The Brick och Metronomen. på sikt 2000 lägenheter, caféer, restauranger och nya butiker.

Kontakta Annonsör

Anna Johansson
0732-53 46 12
anna@lokaldirekt.se


Kontakt

Anna Johansson
Anna Johansson
0732-53 46 12

anna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 101 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 324593

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Hägersten